Deutsch: “Brüsszel tele van Soros embereivel, köztük a magyar baloldal EP-képviselőivel”

Mindenki nyugodjon meg: a Fidesz megvéd minket!

Magyarországra kényszerítené az illegális bevándorlókat Soros György és a brüsszeli bevándorláspártiak – mondta a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője pénteki sajtótájékoztatóján.

Deutsch Tamás úgy fogalmazott, Soros György csütörtökön ismét “teljes erőből” Magyarországra támadt: újra “indulatosan rágalmazta” a magyarokat, “hazudozott Magyarországról” és “durván fenyegette” a magyar embereket.

“Az elmúlt években mi, magyarok a saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy

Brüsszel tele van Soros embereivel, köztük a magyar baloldal EP-képviselőivel”

– mondta, hozzátéve, hogy Soros csütörtökön ismét kiadta a parancsot az embereinek, “keményen lépjenek fel” Magyarországgal és Lengyelországgal szemben.

A képviselő szerint Soros már 2015 óta azt akarja elérni Brüsszelben, hogy ne adjanak pénzt, sőt büntessék is meg azokat az országokat, amelyek nem akarnak illegális bevándorlókat befogadni.

“Most is ezt akarja, és ezért új eszközt találtak ki a zsarolásra”

– hangsúlyozta, hozzáfűzve, azt találták ki, hogy csak az az ország lehet jogállam, amelyik beengedi a bevándorlókat. Az az ország azonban, amelyik megvédi a határait a migránsoktól, Brüsszelben mostantól nem lehet jogállam, és büntetésből elvennék a pénzüket – emelte ki.

“A magyarok többször egyértelművé tették, hogy nem kérnek a bevándorlókból. Mi, a Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői nem engedünk semmilyen zsarolásnak és

megvédjük a magyarokat,

megvédjük a hazánkat a bevándorlástól” – fogalmazott Deutsch.

(MTI)

(Kiemelt kép: 24.hu)