A Fidesz válasza Brüsszel legfrissebb döntésére: SOROS

Rapliznak itt a jogállamért, ahelyett, hogy továbbra is öntenék a pénzt „Mészáros Lőrinc” zsebébe.

A Fidesz arra reagált közleményében, hogy csütörtökön megszületett a jogállamisággal kapcsolatos megállapodás a tagállamok és az EP között.

Varga Judit már őrjöngött ma egy sort a döntés miatt, de a Fidesz hivatalos válasza csak mostanra született meg.

A Fidesz szerint tehát Brüsszel Soros György megrendelését teljesíti, amikor nem hagyja sárba tiporni a jogállamiság minden tagállamra vonatkozó normáit, és az EU-s pénzek kifizetését a jogállamiság feltételeihez köti.

A Fidesz ráült Varga Judit zsarolással operáló vonatára is: a közleményben úgy fogalmaznak, hogy a jogállamisági mechanizmusnak nevezett eljárást valójában zsarolási és nyomásgyakorlási eszközként akarják bevetni Magyarország ellen.

Azt is írják, hogy mindez kezdettől fogva nyilvánvaló, és nem csupán Magyarországot érinti, hanem mindazokat az országokat, amelyek nem akarnak migránsokat betelepíteni, és meg akarják őrizni nemzeti szuverenitásukat.

„Minden eszközt felhasználnak, hogy a nemzeti kormány helyett egy bevándorláspárti baloldali kormányt ültessenek hatalomba” – hangsúlyozták.

A kormánypárt szerint szégyen, hogy a járvány és az egymást érő iszlám támadások közepette Brüsszel a politikai zsarolással van elfoglalva ahelyett, hogy segítené a tagállamokat a védekezésben.

Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a járvány első hullámában Magyarország több mint 500 milliárd forintnyi többletlikviditáshoz jutott, amelyet a koronavírus-járvány megfékezésére fordíthatott.

 

Valódi Hírek