A fideszes média azért támadja Gyurcsány lányát, mert egy hajléktalanszállón dolgozik

Gyurcsány Anna az Oltalom Egyesület munkáját segíti.

Támadó jellegű cikkek jelentek meg szerdán a fideszes propagandamédiában Gyurcsány Annáról, Gyurcsány Ferenc lányáról.

Nehéz elhinni, de a fideszes újságíróknak az a problémájuk a DK-elnök lányával, hogy megtudták: Iványi Gábor nincsteleneket segítő szervezeténél, az Oltalom Karitatív Egyesületnél dolgozik.

Íme egy kis ízelítő a mai cikkekből:

.

Gyurcsány Anna először önkéntesként dolgozott a hajléktalanszállón – írja a Magyar Nemzet, hozzátéve, hogy Gyurcsány Ferenc lányát egy informátoruk kedves fiatal lánynak ismerte meg, de a felső vezetők által védett személynek számított.

„Önkéntesként ugyanazt a munkát elvégezte, mint a többiek, még külső szolgálatot is ellátott, amikor az utcán élő hajléktalanokat kellett felkeresni.

Továbblépésként a fűtött udvarban dolgozott, azon a helyen, ahová a hajléktalanokat is beengedték”

– írják.

A lap megtalálta Gyurcsány Anna LinkedIn-profilját, amelyből kiderül, hogy a DK-elnök lánya az egyesület marketing-koordinátoraként dolgozik.

Gyurcsány Anna / fotó: Instagram

A Magyar Nemzet kérdésére Gyurcsány Ferenc megerősítette: lánya valóban Iványiéknál dolgozik.

A fideszes média szerint így Gyurcsány valójában a saját lánya megélhetéséért szólalt fel, amikor a Parlamentben hevesen támadta Iványi Gábor egyházának kivéreztetését.

Majd halálkomolyan azt írják, szó szerint idézzük:

„Iványi Gábor hajléktalanszállója közkedvelt a szociális munkások köré­ben, ugyanis szociális munkát ellátó intézményektől eltérve kimondottan jó fizetések vannak. Egy átlagos dolgozó nettóban 250-300 ezer forintot is megkeres egy hónapban”.

NYF-kommentár: Hát igen, Gyurcsány Annának már csak 5-6 évet kellene dolgoznia, és minden keresetét félretenni, hogy megvehesse Orbán Ráhel Gucci-cipőjét, Louis Vuitton-táskáját, és 12 millió forintos rózsaarany, Audemars Piguet Royal Oak márkájú óráját. Leszámítva, ha jobb ízlése van a miniszterelnök lányánál…

Szakértő: 12 millió forintos, gyémántberakásos, rózsaarany órával ment pörköltet enni Orbán Ráhel (+képek)

.

Valódi Hírek