Mészáros Lőrinc emberei esernyővel támadtak az újságíróra, aki a Mátrai Erőműről akart kérdezni

A válóperére érkező dollármilliárdost egy kisebb hadsereg védte.

Szerdán a Budai Központi Kerületi Bíróság Budakeszi úti épületében zajlott Mészáros Lőrinc válópere. Orbán Viktor kedvenc oligarchája egy fekete Mercedes S-sel érkezett a helyszínre.

A 444.hu tudósítói már várták Mészárost, hogy arról kérdezzék: hogyan sikerült 11,5 milliárd forinttal drágábban eladnia a Mátrai Erőművet az államnak, mint amennyiért megvette.

A portál újságíróinak azonban még a kérdést sem sikerült feltenniük, máris biztonsági emberek sorakoztak fel előttük, akik fekete esernyőket nyomtak a kamerájuk elé, nehogy felvétel készüljön az oligarcháról.

fotó: 444.hu

fotó: 444.hu

Mészáros egyik csicskája idegesen ismételgette, hogy jogsértést követnek el, ha engedély nélkül készítenek felvételt a magánszemélyről, aki egyébként két hete még az állami hírügynökségen, az MTI-n keresztül jelentette be, hogy elválik a felségétől.

A 444.hu szerint a bírósági alkalmazottaknak megtiltották, hogy beengedjeék őket az épületbe, amíg Mészáros Lőrinc ott van. Magyarán nemcsak a saját emberei, hanem az állami alkalmazottak is gondoskodtak arról, hogy senki se zavarja a milliárdost.

Az újságírók azonban a 22-es csapdájába kerültek, ugyanis a távozáshoz előbb be kellett volna fizetniük a parkolási díjat, de addig nem mehettek fel, amíg ott voltak Mészárosék.

A váló milliárdost végül fél órával később egy hátsó ajtón menekítették ki, a bíróság pedig újra középületté változott, a riporterek felmehettünk befizetni a parkolódíjat.

(444.hu nyomán)

Valódi Hírek