Pindroch Csaba keményen kiosztotta a segélyre jelentkező milliomos sztárokat: “Én szégyellem magam miattatok!”

Lekapta a tíz körmükről a mohó kollégáit.

Nem csitul az a botrány, amely azon pattant ki a múlt héten, hogy népszerű zenészek, jól menő celebek is bejelentkeztek arra a rászorultsági alapon osztogatott segélyre, amelyet a koronajárvány miatt hirdetett meg az Artisjus és az Előadóművészi Jogvédő Iroda (EJI) .

Mint megírtuk: Majka a múlt héten

“gusztustalannak és szánalmasnak”

nevezte, hogy olyanok is pályáztak a bruttó 160 ezres támogatásra, akik egyébként tízmilliós autókkal pózolnak és luxuséletet élnek.

Majka kiakadására aztán a reagált Tusnádfürdő sztárfellépője, Lovasi András is, aki szerint képmutató, hogy Majka más művészek zsebében kutat és magyarázkodásra kényszeríti őket.

Más művészek, így Pély Barna vagy Náksi Attila a botrány hatására felajánlották jótékony célra az általuk elnyert segélyösszeget.

Most megszólalt az ügyben Pindroch Csaba színész is, aki lényegében Majkával egyetértve azt írta ki a közösségi oldalára:

“Kedves pályatársaim! Ti páran, akik messze az átlag felett éltek, néha ott is alkottok és most mégis segélyért folyamodtatok és azt fel is markoltátok…

Olyanok elől, akiknek tényleg napi problémáik vannak.

Nem kívánom nektek, hogy valóban rászoruljatok, de azt kívánom ,hogy nézzetek magatokba mélyen. Javaslom inkább adakozzatok.

Pici ez a szakma… és mint tudjuk, a tehetség meg a jellem ritkán jár nálunk kéz a kézben ,de azért törekedjünk…

Rengetegszer bementünk már a pályánk során az “erdőbe”, bevittek minket.

Ti most talán túl mélyre merészkedtetek! 🙏🙏🙏

#énszégyellemmagammiattatok”

Kedves pályatársaim!Ti páran, akik messze az átlag felett éltek, néha ott is alkottok és most mégis segélyért…

Közzétette: Pindroch Csaba – 2020. május 11., hétfő

.