Ilyen nincs: Putnok fideszes polgármestere visszaküldte az ellenzékiek adományát, amit a járvány elleni védekezésre szántak

Megbékélés, összefogás Fidesz-módra.

Hiába akartak pénzt utalni a putnoki ellenzékiek a járványügyi védekezésre létrehozott számlaszámra, a város fideszes polgármestere, Tamás Barnabás egyszerűen visszaküldte nekik a pénzt – írja a 24.hu.

A Putnoki Reform Szövetség nevű ellenzéki szervezet két tagja: Pásztor János és Pásztor Ádám is küldött pénzt a Veszélyhelyzetben Putnokért számlájára, de a fideszes polgármester mindkettejüknek visszaküldték a pénzt.

Pásztor Ádám az oldalán arról is beszámolt, hogy neki Tamás Barnabás azzal az üzenettel küldte vissza a 10 ezer forintot, hogy „téves utalás, ez nem az RNÖ számlája”. (RNÖ = roma nemzetiségi önkormányzat).

Közzétette: Pásztor Ádám – 2020. április 23., csütörtök

.

Pásztor Ádám a 24.hu-nak azt mondta, hogy időközben másodszor is visszakapta a felajánlott 10 ezer forintját.

Majd harmadszorra kifejezetten a polgármester nevére küldte el a pénzt azzal a kísérőszöveggel, hogy

„Veszélyhelyzetben Putnokért, nem téves”.

Putnok polgármesterét, Tamás Barnabást egyébként Áder János tavaly tüntette ki lovagkereszttel az „érték- és közösségteremtő településvezetői munkája” elismeréséül.

Ő volt az is, aki egy október 23-i ünnepi beszédében azt fejtegette, hogy „nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és olyan embereket enged a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá”.

Erről itt írtunk:

Botrányos videó: Kivégezné az ellenzéki politikusokat Putnok fideszes polgármestere

.

Valódi Hírek