Hazudott Gulyás? Fotó bizonyítja, hogy elviteles étel nélkül távozott haverjaival az étteremből

Vannak, akik a törvények fölött állnak.

Fideszes háttéremberekkel múlatta az időt húsvét hétfőn Gulyás Gergely a Várkert Bazárnál lévő, Felix nevű NER-közeli étteremben.

Gulyás a 444.hu fotói alapján Szánthó Miklóssal és Kovács Istvánnal, az Alapjogokért Központ nevű fideszes propagandaintézet vezetőivel volt az étteremben.

A lap az olvasói beszámolói alapján arról ír: az arra sétálók szokatlan zajra, éttermi evőeszköz-csörgésre figyeltek fel, az épületben pedig egy körülbelül tíz fős társaság zajongott.

Ami azért különös, mert a kijárási tilalom korlátozása miatt éttermek nem fogadhatnak vendéget, legfeljebb be lehet ugrani a megrendelt ételért.

Csakhogy a 444.hu fotói alapján Gulyásék elviteles doboz nélkül távoztak az étteremből hosszú ott-tartózkodásuk után, esetleg nem túl lovagiasan a képen látható sötét ruhás hölggyel vitették el azt, két kis papírzacskóban:

fotó: 444.hu / olvasó

A Miniszterelnökség a lap megkeresésére azt állította:

„Ugyan Gulyás Gergely magánjellegű programjai nem tartoznak a nyilvánosságra, de a kérdésben megfogalmazott állítás valótlan. Az étteremben elviteles rendelésre van lehetőség, melyet a Miniszterelnökséget vezető miniszter valóban igénybe vett.”

A Felix étterem pedig azt válaszolta:

„A Felix Kitchen & Bar mindenben betartja a koronavírussal kapcsolatos előírásokat. Éttermünk a jelenlegi rendkívüli helyzetre való tekintettel házhoz szállítással vagy elvitelre készített ételekkel igyekszik megoldani a vendégek igényeit.

Hétfőn az étteremben dolgozó, ebédjüket fogyasztó kollégákon kívül az elvitelre rendelő vendégeink tartózkodtak.”

Már csak az a kérdés, hogy nekik hiszünk, vagy a saját szemünknek.