G. Fodor Gábor felesége szerint az Index miatt nincs liszt és vodka a boltban

Ezért is a libsik a hibásak.

„Köszi Index, hogy nincs több liszt a boltban!”

– ezzel a címmel közölt írást szombaton Fodor-Horváth Zsófia a férje által főszerkesztett kormányzati heccblogon, a 888.hu-n.

G. Fodor Gábor felesége az írás tanúsága szerint elment a Váci úti Sparba, ahol meghökkenve tapasztalta, hogy kifogyóban van a halkonzerv, a liszt és a vodka, erről készített néhány fényképet, majd rendíthetetlen magabiztossággal meg is nevezte az áruhiány felelősét.

Fodor-Horváth szerint

„pár nap alatt sikerült akkora pánikhangulatot keltenie az Index-Hvg-24.hu függetlenobjektív háromszögnek, hogy csak kifosztott polcok és tömegnyomor elérhető a frissensült parasztkenyér helyett.”

Az Index tegnap egy külön cikkben magyarázta el, hogy hírlapként miért tekintik prioritásnak a friss és tényszerű tájékoztatást a koronavírusról, az éles szemű Fodor-Horváth Zsófia szerint azonban

„ha ennyitől bepánikol a hülye olvasó, az az ő baja, minekmentoda – nagyjából erről szólt az Index beismerő vallomása.”

Noha a 888.hu maga is több tucat cikket szentelt a koronavírusnak, G. Fodor Gábor felesége megismétli listáját a gyűlölni való ellenzéki orgánumokról, hozzátéve: szerinte az „Index, 24.hu és Hvg gazdatestként terjesztik a hülyeséget” koronavírus-ügyben.

Azt inkább nem akarjuk tudni, hogy a hamarosan anyai örömök elé néző Fodor-Horváth Zsófia miért hiányolja annyira a vodkát, hogy a cikke szövegében külön is kiemeli, és képet is közöl a foghíjas vodkáspolcról, mindenesetre az érkező babának jó egészséget kívánunk!

Közzétette: Gábor G. Fodor – 2020. február 15., szombat

.

 

Valódi Hírek