„Borkai a lányok mellett fiúkat is vett magának!” – Keményen reagált a jobbikosok árulására a győri ellenzék (+videó)

De így sincs veszve semmi.

Sajtótájékoztatót tartott kedden 11 órától a győri ellenzék, miután ma reggel Fodor Roland, a Jobbik helyi elnöke bejelentette: mind a 4 képviselőjelöltjüket visszaléptetik, hogy így nehezítsék az ellenzék győzelmét.

„Úgy tűnik, Borkai Zsolt a lányok mellett fiúkat is vett magának” – mondta pikírten Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke, utalva a négy áruló jobbikosra.

Győrben 16 képviselőt választanak egyéni körzetből a városi közgyűlésbe, vagyis a négy jobbikos kilépésével az ellenzéki szövetség az egyéni jelöltjeinek egynegyedét elveszítette.

Pollreisz szerint öt nappal a választás előtt ez ügyben már nem tehetnek semmit, a jelöltállítási határidő lejárt, azokban a körzetekben sajnos nem lesz ellenzéki kihívója a kormánypártok jelöltjének.

„De a polgármester-jelöltre ezekben a körzetekben is szavazhatnak” – mondta, hozzátéve: reményeik szerint a jobbikosok döntése mozgósíthatja az ellenzék támogatóit, így a többi körzetben akár jobb eredményt is elérhetnek.

Az azonnali.hu gyűjtéséből kiderül, hogy nem igazán befutó körzetekben indultak volna a jobbikosok, tehát nincs veszve semmi az ellenzék számára.

Videó a sajtótájékoztatóról:


.

 

Valódi Hírek