Ilyen nincs: Bangóné után Ujhelyi István is beszállt a patkányozó kórusba (+videó)

Fullba tolják a kretént.

Mint ismert: a szocialisták parlamenti képviselője péntek reggel az ATV élő műsorában arra a kérdésre, hogy miért növekszik folyamatosan a Fideszre szavazó emberek tábora, úgy válaszolt:

„Sok a patkány Magyarországon.”

Az eset után az ellenzéki oldalon is többen felvetették Bangóné alkalmatlanságát, a Fidesz pedig kampányfilmet forgatott a borzalmas mondatokból.

A botrányból az MSZP nem azt a következtetést vonta le, hogy ideje lenne a háttérbe húzni Bangónét, hanem elkezdték tovább nyomni a patkányozást: hétfőn már Ujhelyi István is beszállt a patkányozó kórusba.

A szocialista EP-képviselő az alábbi videóval jelentkezett a Facebook-oldalán:

Beszéljünk akkor a patkánykormányzásról!

Az MSZP kampányfőnökeként nyilván bosszús voltam, hogy a lényegi kérdések elől azzal próbál menekülni a Fidesz, hogy Ildi interjújáról hazugságkampányt indítanak. Addig sem kell számot adniuk az ellopott országunkról, a hatalmi maffia bűneiről, az egészségügy súlyos betegségéről, a kivándorló százezrekről… Szó sincs arról, hogy szavazókat, megtévesztett Fidesz támogatókat sértegetne bárki közülünk! Elfogadhatatlan minden ilyen tett, jöjjön az bármelyik politikai oldalról! Mi kaptunk már bőven ízelítőt abból, hogy miként bélyegez ellenségnek minden másként gondolkodó honfitársunkat a propagandagépezet. Óvatosan kell viselkednünk, hogy különbek legyünk azoknál, akiket meghaladni akarunk. De ha a Fidesz így kiprovokálja, hogy Budapest súlyos rágcsálóirtási vészhelyzetén túl is beszéljünk a politikai patkányügyről, akkor bevállalom: nevezzük el a politikai maffiájuk időszakát „patkánykormányzásnak”. Égjen csak rájuk a jelző, ha már így alakult az elmúlt néhány nap. Mert undorító és visszataszító, amit tettek a hazánkkal, kártékony minden döntésük, amely kisodor minket az Európai Unió biztonságából. És ennek semmi köze Ildikó mondataihoz, de válasz a Fidesz elindított kampányára. Ennyi. Mostantól így hívjuk e rendszert:PATKÁNYKORMÁNY!

Közzétette: Ujhelyi István dr. – 2019. április 28., vasárnap

.

Kapcsolódó cikkünk:

Pető Péter: Ha Bangóné patkányozását védi a baloldal, akkor a saját morális fölényét játssza el

.

Valódi Hírek