A Momentum azt üzente Webernek, növesszen tököket (+fotók)

Direkt üzenetet adtak át.

A Momentum a Gyömrői úton, a reptérre vezető úton akciózott letakart plakátok előtt. Mint már korábban megírtuk, a kormány Soros-Juncker propagandaplakátjait keddre virradóan eltüntették a reptérről befelé vezető úton, ahonnan Manfred Webert várták.

Weber ugyebár azért érkezett Budapestre, hogy Orbán Viktorral tárgyaljon a Fidesz néppárti tagságáról.

A Momentum többek között azt üzente a Néppárt csúcsjelöltjének a plakátokon angolul, hogy „itt egy napja gyűlöletpropaganda volt„, hogy „ne legyen vak„, és hogy

„legyen töke!”

Hajnal Miklós elnökségi tag az akciót követően elmondta, a kormány ezzel a lépésével valójában bevallotta, hogy szégyelli ezt a plakátkampányt és szégyelli ezeket a plakátokat megmutatni Manfred Webernek. A Momentum szerint viszont a kormánynak vállalnia kell, hogy mit tesz, hiszen a gyűlöletkampányt továbbra is folytatják, csak gyáva módon, meghunyászkodva takarták el a látható bizonyítékokat.

Hajnal szerint a Momentum célja az akcióval az volt, hogy Manfred Weber lássa, hogy Magyarországon milyen gyűlölettel találkozhat. Ezt nem lehet sem előle, sem más elől eltakarni. Hajnal reméli, hogy a kormány nem fogja becsapni Webert, és reméli, hogy az országban folyó gyűlöletkeltésnek lesz következménye.

(VIA: hvg.hu, 444.hu)

Valódi Hírek