Eltüntették a Juncker-óriásplakátokat Manfred Weber útvonaláról (+fotó)

Hasonlót utoljára az átkosban csináltak.

Igazi Patyomkin-módszerrel várják Manfred Webert Budapesten a jelek szerint, a 444.hu olvasói jelezték ma reggel, hogy a néppárti csúcsjelölt keddi látogatásának az útvonalán leszedték a Soros-Juncker plakátokat.

Mint ismert: Az EPP-tagpártok szemében már egy ideje szálka Orbán politikája és sikerült borítania a magyar kormányfőnek a bilit azzal, hogy uszító plakátokra rakták Soros Györgyöt és a szintén a Fidesz pártcsaládjába tartozó Jean-Claude Junckert.

Mindezek után több EPP-tag párt is jelezte, hogy kezdeményezik a Néppártból a Fidesz kizárását, amiről várhatóan március 20-án döntenek. Weber azért érkezik ma Budapestre, mert elvárásokat fogalmazott meg Orbánnal szemben, ha úgy tetszik

feltételekhez köti a magyar kormánypárt EPP-ben való maradását.

Az egyik elvárás a plakátok eltüntetése volt, amit Gulyás Gergely már be is jelentett a csütörtöki Kormányinfón, hogy március 15-től már a családvédelmi akciótervet fogja nyomni a kormány. Ezzel szemben ma reggel nem a csok-figyelt Weber várható útvonalán, hanem a klasszikus világoskék takarófelület az óriásplakátokon:

Fotó: 444.hu

Valódi Hírek