Őrület: A Fidesz leszavazta Bálint György díszpolgárságát, majd még arrogánsan le is torkolták az emiatt háborgó ellenzékit

Megáll az ész és egy helyben toporog.

Többszöri jelölés után szerdán a XVI. kerületi képviselőtestület fideszes többsége újra elkaszálta Bálint György, az ország Bálint gazdájának díszpolgárságát – ezt Mizsei László, a kerület LMP-s képviselője tette közzé a Facebookon.

Mizsei László úgy kommentálta az esetet:

„Bálint gazda idén 100 éves. Megért már egy-s mást, ezt is túl fogja élni, de rá mindig fognak emlékezni a kerületben, míg ezek a percemberek emlékét elfújja a szél, kicsinyességükkel, pitiánerségükkel, képmutató viselkedésükkel együtt.”

A díszpolgárságra egyébként Vajda Zoltán, az Együtt XVI. kerületi képviselője terjesztette fel a kerületben élő Bálint gazdát, és aláírást is gyűjtött az érdekében.

Ahogy azt a 24.hu kiszúrta: Mizsei posztja alá bekommentelt a fidelitasos Vincze Ágnes, kerületi képviselő is, aki azt bírta írni:

„Laci szerintem nagyon gyorsan vegyél vissza a lendületből és vegyél vissza a sértegetésből. Ez ilyen ballib sajátosság, hogy ha valami nem a kedved szerint alakul akkor egyből sértegetsz másokat. Ősszel nyerj többséggel az LMPvel választást és akkor majd az lesz a díszpolgár akit csak szeretnél.”

Itt találod az eredeti posztot:

A 12 engesztelhetetlen avagy: párfegyelem mindenek felett!A tegnapi képviselő-testületi ülésen újra bebizonyosodott,…

Közzétette: Mizsei László ifj. – 2019. február 14., csütörtök

.

Valódi Hírek