Ajjaj! Úgy néz ki, Puzsér mindenképp ráindul Karácsony Gergelyre

Taktikát váltott az LMP-s bulvárceleb, miután szembesült Karácsony Gergely támogatottságával.

Miután szembesült Karácsony Gergely 81 százalékos eredményével, Puzsér Róbert már kihátrálna az előválasztás második fordulójából.

Az LMP jelöltje a Schmidt-fiú tulajdonában álló azonnali.hu-n keresztül üzente meg szándékát.

A portál azt írja: Puzsér nem hajlandó részt venni az ellenzéki előválasztás második fordulójában, és a saját szakállára is elindul a főpolgármester-választáson, ha a szocialisták továbbra is ragaszkodnak hozzá, hogy személyes regisztrációhoz legyen kötve az online szavazás.

Az előzetes személyes regisztrációra

a csalók és trollok kiszűrése miatt van szükség,

Puzsér azonban a jelek szerint pont a saját troll-szektájával akarja meghekkelni az előválasztást. (A médiacelebnek van egy több tízezres, az öncsonkításig hű rajongótábora a Facebookon, akik javarészt nem is budapestiek.)

Az LMP sajtóosztályaként viselkedő azonnali.hu gyorsan egy második cikket is közölt a témában, ebben Puzsér már a szocialistákat hazugozza.

Egy biztos: ha Puzsér ráindul Karácsonyra, és megoszlanak az ellenzéki szavazatok, akkor a Fidesz hátradőlhet. Kiélezett helyzetben ugyanis pont a Puzsér által elvitt 4-5 százalék hiányozhat Karácsony Gergelynek a győzelemhez, így nevető harmadikként Tarlós István lehet a befutó.

Amint arról beszámoltunk: a Závecz Research reprezentatív felmérése szerint Ungár Péter cimborájának esélye sincs győzni a főpolgármester-választáson, a személye ugyanis még Horváth Csabánál is elutasítottabb a budapestiek körében. (Számok és adatok erre.)

Kapcsolódó cikkünk:

Csúnyán leszerepelt Puzsér a legfrissebb közvélemény-kutatásban – Itt vannak a számok

.