Papp Hírhamisító Dániel szerint megfélemlítették, fenyegették, inzultálták az MTVA munkatársait

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő még december elején levélben kért időpontot a közmédia vezetőitől egy személyes találkozóra. A jogszabályok szerint a képviselők bármilyen állami szervezet vagy közintézmény területére beléphetnek és eddig ha nem is jó szívvel, de leültek tárgyalni a politikusokkal a vezetők.

Ez úgy látszik megváltozott, mert a 444 cikke szerint azt válaszolták a megkeresésekre, hogy a felkínált időpontokban nem érnek rá. Az sem sokat segített ezen, hogy december 16-17-én az MTVA székházból ugye brutálisan kidobták Hadházyékat. Ezt követően a politikus ismét levelet írt Papp Dániel megbízott vezérigazgatónak, hogy akkor jelöljön ki ő időpontot.

Papp azt válaszolta, december 16-án és december 17-én az ellenzéki képviselők

„megfélemlítették, fenyegették, inzultálták az MTVA munkatársait, nyilvánosságra hozták személyes adataikat”;

emiatt Pappnak nem csak kollégái kaptak fenyegetéseket, hanem az ő családját is zaklatták; ezeknek ellenére ők továbbra is hajlandóak írásban válaszolni Hadházy kérdéseire; esetleg forduljon az NMHH-hoz vagy az országgyűlés kulturális bizottságához.

Ha ez nem lett volna elég, azt is hozzátette a hírhamisító Papp Dániel, hogy

„Tisztelettel kérem Önt, hogy (…) a jogszabályi előírások betartása érdekében kerülje munkatársaim közvetett vagy közvetlen megkeresését. Nyomatékkal kérem a törvényi szabályozás figyelembevételét tartalmi ügyekben, ahol munkatársaim zaklatása politikai nyomásgyakorlásnak minősül a tartalomkészítők munkájára!”

Valódi Hírek