Botrány: Bekapcsolva maradt Lezsák mikrofonja, lebukott – Szervezett akció volt az ellenzék elnémítása (+videó)

Ilyen nincs: Lezsák a segítőjével megbeszéli, milyen ürüggyel némíthatná el az ellenzékiek mikrofonját!

Beszámoltunk róla, hogy tegnap este zajlott a rabszolgatörvénynek nevezett, botrányos törvényjavaslat vitája a Parlamentben.

A levezető elnök, Lezsák Sándor sorra némította el a képviselők mikrofonjait, majd zárta ki őket, végül az egész vitát házszabály-ellenesen lezárta.

Most előkerült a videó arról, ahogy a vita szünetében Lezsák Sándor mikrofonja véletlenül bekapcsolva maradt, és lehetett hallani, ahogyan a segítőjével megbeszéli: hogyan vethet véget az ellenzéki képviselők felszólalásainak.

Ahogy a mérce.hu kiszúrta: rövid tanakodás után, hogy vajon meddig folytathatják a felszólalásokat az ellenzékiek, segítője azt javasolta neki: hivatkozzon a szövegismétlésére, vagyis hogy a képviselők egyszer már elmondták a mondanivalójukat, és az „semmi újat” nem tartalmaz.

Az alábbi videón 1:55-től hallható:

.

Jobb minőségben:

.

Lezsák pedig így is tett, a hosszabb felszólalásokat nem engedélyezte, sőt elkezdte az ellenzéki képviselőket kitiltani a vitáról.

Végül egy olyan pillanatban, amikor még lettek volna felszólalok, tehát a vitának tovább kellett volna tartania, egyszerűen fogta és házszabály-ellenesen lezárta a vitát.

Itt egy összefoglaló videó arról, hogyan fojtotta bele a szót Lezsák az ellenzékiekbe:

Botrányos videó: Így fojtotta bele a szót a kommunista Lezsák Sándor az ellenzékbe

Add tovább cikkünket, hogy mindenkihez eljusson!

Valódi Hírek