Friss: Polt Péter ügyészsége elkezdte egyesével berendelni Dobrev Klára barátait, rokonait

A hazánkban bujkáló macedón politikusbűnözővel és az OLAF által feltárt Tiborcz-maffiával szerencsére semmi tennivaló nem akadt.

Közszereplői oldalán tudatta Dobrev Klára szerdán, hogy a Polt-féle ügyészség ezen a héten elkezdte berendelni a Gyurcsány-család barátait, rokonait.

Dobrev Klára azt írja:

„Nem pihen az ügyészség! Ha úgy tűnne, hogy az Elios, es más Fideszhez köthető ügyek lezárása után Polt Peter és emberei most unatkoznak, megnyugtatok mindenkit: ez csak a látszat.

A héten elkezdték berendelni azt a 6 barátunkat és rokonunkat, akiknek az elmúlt években nehéz helyzetükben anyagilag segítettünk. Engem még nem kerestek, pedig lenne mondanivalóm!”

Korábban beszámoltunk róla: a holdkóros-babonás Matolcsy György által vezetett Magyar Nemzeti Bank az Ügyészségen jelentette fel Gyurcsányék cégét, az Altus Portfólió Kft-t.

Az MNB idén augusztusban már kiszabott egy 15 millió forint piacfelügyeleti bírságot az Altus Portfólióra „engedély nélküli pénzkölcsön-nyújtási tevékenység” miatt.

Dobrev Klára mai posztját itt találod:

Nem pihen az ügyészség! Ha úgy tűnne, hogy az Elios, es más Fideszhez köthető ügyek lezárása után Polt Peter és emberei…

Közzétette: Dobrev Klára – 2018. november 13., kedd

.

Valódi Hírek