Ha holnap nyer a Fidesz, kerekesszékes gyerekek kerülnek az utcára

„Mészáros Lőrinc” képtelen leállni a habzsi-dőzsivel, most épp a kerekesszékes gyermekek fóti otthonát akarja wellness hotellé alakítani.

Az itt élő gyerekek, valamint 70 idős ember már a jövő héten utcára kerülhet, ha a választások után folytatódik a szívtelen kilakoltatás – emlékeztet a párbeszédes Szabó Tímea.

Balog Zoltánék megpróbálták „jegelni” a fóti gyermekotthon lakóinak botrányos kilakoltatását a választásig, hátha az emberek elfelejtik, micsoda embertelen és szívtelen ez a kormány. A hozzánk eljutott hírek szerint már a jövő héttől megkezdődhet a fogyatékkal élő gyerekek kipaterolása a parkosított, családias házakból azért, mert Mészáros Lőrinc szemet vetett a fóti kastélyra is

– hívta fel figyelmünket a képviselő, hozzátéve: érdekes, hogy a kormány most szavazott meg 40 milliárdot kastélyfelújításokra, és 830 milliárdot a turizmus fejlesztésére – épp, miután Tiborcz István és Mészáros Lőrinc is érdekeltté vált a hoteliparban.

Hát ez magának az intézményi kitagolás, Balog Zoltán? Van maguknak szíve??
Április 8-a után rendet teszünk itt is, nem hagyjuk, hogy a leglesettebbeken rúgjanak megint azért, hogy Orbánék tovább lophassanak!

– ígérte Szabó.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson a vasárnapi választások tétje!

Valódi Hírek