„Molnár Gyula hazudik!” – kipakol a megalázó módon lemondatott MSZP-s polgármester

Beszámoltunk róla: könnyek között mondott le a képviselő-jelöltségről és lépett ki az MSZP-ből a párt alapító tagja, a gyöngyösi szocialista polgármester, Hiesz György.

A döbbenetes eset után szópárbaj alakult ki Hiesz és az MSZP vezetése között. Hiesz az ATV műsorában azt mondta:

Különösen rosszul esett neki, hogy 29 év tisztességes baloldali politizálás után, 3 cikluson keresztüli sikeres városvezetés után, telefonon közölték vele, hogy nincs rá szükség.

“Nem értem, mi az a nagyon fontos érdek, ami miatt vissza kell lépnem,

akkor ki akar itt kormányváltást, ez elgondolásra késztetett, hogy itt van-e nekem a helyem”

– fogalmazott.

(itt a torokszorító videó, ha lemaradtál).

Molnár Gyula pártelnök ezek után azt állította: Hiesz amúgy sem akart az MSZP színeiben polgármester lenni, s a Fodor-féle történet csak ürügy volt számára a pártból való távozásához.

Ezen nagyon felháborodott Hiesz György, aki most a Blikknek azt nyilatkozta:

„Ez nettó ostobaság, sőt, hazugság. Világ életemben baloldali ember voltam, az is maradok, és a vissza-, illetve kilépésem ellenére sem hagyom majd cserben az itteni baloldali választókat.”

Hiesz György elmondta: már egy január 26-i rendezvényen megkereste Fodor Gábor azzal a kérdéssel, mit szólna hozzá, ha ő indulna a gyöngyösi választókörzetben.

„Nem is értem, hogy egyáltalán hogy merülhetett fel ilyen ötlet bárhol – fakadt ki Hiesz –, hiszen magam a sikeres baloldali polgármesterek közé tartozom, és a választásokon legalább háromszor annyi szavazatot kaptam volna, mint a szocialista párt.”

Ezért nem világos, hogy kinek-minek az érdekét szolgálta volna az én lecserélésem, továbbá az sem, hogy mi zajlik a szocialista pártban.

– mondta ma a gyöngyösi polgármester.

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson a valóság!

Valódi Hírek