Könnyeivel küszködve lépett ki az MSZP-ből a gyöngyösi polgármester

Mi folyik Gyöngyösön?

Váratlanul visszalépett a képviselői jelöléstől, és azonnali hatállyal kilépett az MSZP-ből Hiesz György, Gyöngyös polgármestere – közölte a heol.hu kedden.

A Heves megyei lap tudósítása szerint az MSZP egykori alapító tagja „meghatottan jelentette be”, hogy elhagyja párját, és függetlenként folytatja munkáját, majd a jövő évi polgármesteri választásokon is függetlenként méreti meg magát.

„Mikor elvállaltam a felkérést a jelölésre és most is, amikor visszalépek akkor is azt mondtam, hogy nekem csak egy fontos van, a város szolgálata, és így talán sokkal többet tudok Gyöngyösnek tenni azzal, hogy ezt a kampányt most nem csinálom végig.”

– fogalmazott Hiesz György.

Hiesz György

Közben a zoom.hu arról ír: miután Fodor Gábor vélhetően nem kap helyet az MSZP listáján, egyéniben méretheti meg magát, méghozzá pont Gyöngyösön, ahová valósi.

Az MSZP bár listás helyet nem ad Fodornak, az egyéni törekvéseit támogathatja a lap szerint azzal, hogy ha elindul, nem indít vele szemben saját jelöltet.

Fodor a Heves megye 2-es, Gyöngyös központú körzetében indulna, ahol az MSZP és a DK között született megállapodás alapján az MSZP indíthat jelöltet.

A szocialisták jelöltje itt a mai napig Hiesz György polgármester volt, aki a mai visszalépésével azt a szégyent akarhatta megelőzni, hogy pártja erőszakkal léptesse vissza Fodor Gábor ambíciói miatt.

(heol.hu, zoom.hu nyomán)

Valódi Hírek