„Te idióta barom!”: Szanaszét alázta Havas Henrik Deutsch Tamást egy interjúban (+videó)

A Jobbik-közeli N1TV készített interjút Havas Henrikkel, amikor a tévésnél elgurult a gyógyszer.

Az interjú apropója Havas Vona Gáborról szóló új könyve volt. Mint kiderült, Havas „érdekes figurának” tartotta a Jobbik vezérét, innen jött az ötlet, hogy írjon róla.

Azt is elmondta, zsidó ismerősei szerint ezzel az írással legitimálja Vonát, de szerinte ez nincs így. Igazából maga az interjú nem lenne túl izgalmas, Vonán kívül leginkább Havas Henrik kedvenc témájáról, azaz Havas Henrikről van szó.

Ám egy ponton mégis elpattant a tévés agya: a riporter felidézi, mit mondott róla nemrég Deutsch Tamás.

„Havas Henrik Horn Gyula hóna alól Vona Gábor se**lyukáig egy nagyon haladó liberális értelmiségi, szigorúan értékalapú útja a posztkomcsitól a szalonnáci néppártosodásig.”

Havas erre nem fogta vissza magát:

„megint be volt b***va szerintem. Lehet, hogy keverte az anyagot a piával, abszolút benne van.

A Deutsch azért ennyire általában nem hülye. Az, hogy hat napig államtitkár voltam a Horn-kormányban, ez is jelzi, hogy mennyire lelkes híve voltam a szocialistáknak. Kit kérhetett volna meg Horn Gyula, hogy kommunikálja a Bokros-csomagot? […]

Az pedig, hogy Vona Gábor se**e lyuka? Te, Tomi, te idióta barom, hát olvasd már el a könyvet és ha még utána is ezt mondod, akkor üzend meg nekem. […] A prágai hős, istenem. […] Módosult tudatállapotában Deutsch Tamás ír egy baromságot és akkor mi van? Egyébként fel sem idegesítem magam.”

– idézi a 24.hu.

Az alábbi videóban 24:04-nél kezdődik:

Valódi Hírek