Videó: Négy rendőr rohanta le a férfit, aki fel akarta emelni a tibeti zászlót a kínai konvoj mellett

Ennél gusztustalanabb videó ma már nem lesz. Íme az orbáni rendőrállam működés közben!

A kínai kommunista diktatúra miniszterelnöke Budapestre érkezett. A látogatás miatt négy napra lezárták a fél fővárost – sőt arra is volt kapacitás, hogy négy rendőr rohanjon le egy férfit, aki a magasba akarta emelni a tibeti zászlót.

Hendrey Tibor a Deák tér mellett, a kínai konvoj útvonala mellett a járdán várta, hogy elhaladjon mellette a miniszterelnök.

A 444-nek elküldött videón látszik, hogy a rendőrök már előre körbeállják, amikor pedig elkezdi lengetni a zászlót, illetve „Free Tibet”-kiáltásokkal tiltakozik, akkor erőszakkal lefogják.

Az akcióban civil ruhás rendőrök is részt vesznek, és a kamerázó embert is azonnal igazoltatják.


.
A rendőrség közlése szerint „a Készenléti Rendőrség járőrei egy garázda magatartást tanúsító férfival szemben kezdeményeztek intézkedést. Tekintve, hogy a személy a rendőri felszólítás ellenére nem hagyott fel cselekményével, ezért őt garázdaság szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt a szabálysértési előkészítő eljárás lefolytatása miatt előállították.”

A Kína által hat évtizede megszállt Tibet függetlenségéért tüntetők apró sikert is elértek: a Clark Ádám térnél, az Alagút fölé sikerült kilógatniuk egy tibeti zászlót, amit a kínai miniszterelnök is láthatott. Itt a rendőrök három személyt igazoltattak.

Orbán egyszerűen imádja a keleti diktátorokat, pár napja az azeri önkényúr előtt alázkodott meg. A szégyenteljes videót itt találod, ha lemaradtál róla:

Szégyen: Orbán a földig hajolva gazsulált az azeri diktátor előtt (+videó!)

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson a valóság!

Valódi Hírek