Szégyen: Orbán a földig hajolva gazsulált az azeri diktátor előtt (+videó!)

Miközben Orbán lépten-nyomon a minket ezermilliárdokkal támogató Brüsszelt köpködi, feltűnően jó viszont ápol a legsötétebb keleti diktátorokkal.

A HírTV szúrta ki, hogy a pénteki brüsszeli csúcson Orbán szinte a földig hajolva, megalázkodva köszöntötte az azeri diktátort, Ilham Aliyevet.

Aliyev országában a karhatalom rutinszerűen üldözi az ellenzéki politikusokat és a független újságírókat, korlátozza a gyülekezési szabadságot, a mindent átható állami korrupcióban pedig az elnök családjáig érnek a szálak.

A Freedom House 2017-es jelentésében Azerbajdzsán „nem szabad” minősítést kapott.

Orbán és az azeri elnök 2013-tól, a baltás gyilkos átadása óta van feltűnően jó viszonyban egymással. Állítólag személyesen Aliyev volt az, aki rávette Orbánt a gyilkos átadására. Safarovot Azerbajdzsánban azonnal nemzeti hősnek kiáltották ki, előléptették és életjáradékot kapott.

Safarov átadása előtt és után egyébként több mint hétmillió dollár érkezett egy MKB-s számlára, amely tranzakció körülményei máig tisztázatlanok.

És akkor íme a videó, amit nézve minden tisztességes embernek lesül a bőr a képéről:


.

A hosszabb verziót pedig itt találod:

Eközben Orbán társaságát már messze kerülik a civilizált európai vezetők. Elfordulnak, levegőnek nézik, egyedül hagyják.

Erről itt egy parádés videómontázs:

Mintha leprás lenne: Csodálatos videó arról, hogyan kerüli mindenki Orbán társaságát Európában

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek