Orbán a végső leszámolásra készül 2018-ban

„Orbánnak minden mozdulatán látszik, hogy 2018-ban minden eddiginél nagyobb arányú győzelmet akar, és minden eddiginél nagyobb felhatalmazást szeretne.

Sorsfordítónak is nevezte a következő csaló választást, ami azt jelenti, hogy leszámolásra készül. A végső leszámolás következik a politikai ellenfelekkel, a viszonylag szabad sajtóval, a civilekkel, mindennel, ami nincs a hatalma alatt. (…)

Orbán győzelme 2018-ban közelebb lesz a háromnegyedhez, mint a kétharmadhoz, az ellenzék ezúttal is elmulasztja a lehetőséget, hogy feladja kollaboráns szerepét, kilépjen az Orbán által kijelölt és finanszírozott szerepből.

Ha nem a parlamenti mandátumokhoz lenne kötve a pártfinanszírozás, a mostani hazudozó pártok azonnal tudnák, hogy bojkottálni kell a rendszert és a választásokat. Ennek híján azonban Orbánnak az EU-ból való kilépéshez is elég legitimitást fognak adni.

Orbán a megélhetési bűnözésről is beszélt, és kivételesen nem magáról beszélt, mert azt ők már régen meghaladták. Ők már nem a megélhetésért lopnak, hanem a lopás s a lopott vagyon birtoklásának gyönyörűsége mozgatja őket. Utol akarja érni a diktátorok vagyonát, mi pedig abban bízunk, hogy utoléri majd a diktátorok sorsát is. (…)

Az pedig, hogy itt vagytok, csak múló állapot. Magyarország történelmének egyik sötét fejezete. De nem lesz mindig így, mert a hazugok, tolvajok, a szabadság gyűlölői, soha nem nyerhetnek. Nem ti vagytok az elsők, nem is az utolsók, de mentek a szemétdombra. Amikor egy tisztességes ember meghallja majd ezt a nevet, hogy Orbán, köp majd egyet.

Az ország tisztességesebb része már most is ezt teszi.”

Bartus László (Amerikai Népszava)

Valódi Hírek