Orbán Ráhel mentora egészen pofátlan módszerrel keresi magát gennyesre a budai Várban

Miért nem íratják rögtön az egész országot a nevükre?

A Zsidai-csoport a budai Várban 126 126 forintot fizet havonta egy komplett házért, amiben 99 ezer forintért adnak ki egy apartmant egy éjszakára.

Zsidai Zoltán Royról korábban maga Orbán Ráhel beszélt úgy, mint mentoráról. A miniszterelnök lánya turizmus-vendéglátás szakon végzett, és korábban dolgozott a Zsidai-csoportnál is.

Zsidai Roy

Zsidaiék a Fortuna utca elején – a Mátyás templomtól pár száz méterre – lévő épületben alakították ki a Pest-Buda Butikhotel luxusapartmanjait.

Ezeket egyébként ki sem adhatnák Juhász Péter szerint, aki hogy bizonyítsa a helyzet abszurditását, ki is vett egy apartmant, egy estére 99 ezer forintért – írja a 444.hu.

Ezt a komplett tetőtéri lakást Zsidaiék – nem vicc! – egy teljes hónapra 26 ezer forintért bérlik az önkormányzattól. Juhász emlékeztetett: ezt mindközönségesen hűtlen kezelésnek hívják.

fotó: 444 / Botos Tamás

Juhász Péter feljelentést is tett. Az önkormányzat szerint azért adják ilyen olcsón bérbe a lakásokat, mert a Zsidai-csoport felújította a műemlék jellegű épületet.

A cégnek nem ez az egyetlen gyanús ügye: híresek arról, hogy jól befészkelték magukat a Várba.

Korábban kiderült: öt éven át havi 40 ezer forintért béreltek egy 56 négyzetméteres lakást, amiről a szerződéshosszabbításkor derült ki, hogy ígéretük ellenére nem újították azt fel, illetve nem lakásnak, hanem a Pest-Buda Hotel raktárának használták.

Oszd meg, hogy más is lássa a fideszes korrupció pofátlanságát!

Valódi Hírek