Nem bírják az aljasságot, menekülnek a riporterek a TV2-től

Néhány hét alatt öten hagyták ott Andy Vajna kanálisát.

Nem tudtak azonosulni az új vezető stílusával, szellemiségével – a 24.hu szerint ez az oka, hogy néhány hét alatt öten mondtak fel a TV2 hírszerkesztőségében Tóth Tamás Antal érkezése után.

A távozó riporterek között ott van a munkatársai között hatalmas megbecsültségnek örvendő riporter, Kertész Ádám, aki három és fél év után a biztos megélhetést adta fel a bizonytalanságért, de volt, aki inkább a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Echo TV-hez igazolt, mert úgy gondolta, még az is jobb ennél.

Tóth Tamás Antal. Kép forrása: index.hu

Tóth egyébként a Kutya Magazin tulajdonosa. Amikor januárban a TV2-nél kinevezték a Tények helyettes vezetőjének, senkit nem zavart, hogy

cégbírósági eltiltás alatt áll,

mivel adóhátralékot is hátrahagyva, kényszertörléssel szűnt meg egy tulajdonában lévő cég. Emiatt korábban menesztették az MTVA Újmédia és Teletext Kft. felügyelőbizottságáből.

A TV2 mostanában napról napra süllyed új mélységekbe. Nem elég ugyanis, hogy Jakupcsek Gabriella és Till Attila műsora is megbukott, a Tények enyhén szólva hazug és mocskos riportokat készít a budapesti tüntetésekről (videóval!), a független magyar internetes sajtóról, és hajléktalan emberek méltóságát alázza meg – annyira, hogy az egyik műsorvezetője, Hajós András is egyszerűen hányik (videóval!) tőle.

(24.hu nyomán)

Valódi Hírek