Videó: Így kapták el az orgazda-gyanús Tasnádi Pétert a reptéren

Tasnádi Pétert, a nemrég szabadult hírhedt vállalkozót kapták el a rendőrök ma a ferihegyi reptéren. Orgazdasággal gyanúsítják – értesült a 24.hu.

Az ügyészség videót tett közzé arról, ahogy a reptéren elfogják azt a férfit, akit társával együtt orgazdasággal gyanúsítanak. A 24.hu úgy tudja, hogy a videóban látható figura nem más, mint Tasnádi Péter, aki az információk szerint akkor érkezett haza Izraelből.

A szeptemberen szabadult vállalkozó a gyanú szerint egy luxusautóval üzletelt. A Fővárosi Főügyészség közleményében azt írta, adatik  szerint a kocsit egy ismeretlen tolvaj lopta el február elsejéről másodikára virradóra egy III. kerületi parkolóból.

A páros tudomást szerzett erről, ahogy arról is, hogy a járművet egy férfi keresi. Ezután megszerezték a lopott autót, majd felajánlották ennek a férfinak, hogy

3 millió 500 ezerért átadják neki.

Végül félmillió forintban állapodtak meg.

Február 19-én a a gyanúsítottak a megbeszélt helyen átadták a kocsit az illetőnek, aki a helyszínen 250 ezer forintot adott nekik.

A hatóságok a Liszt Ferenc Repülőtéren kapták el az egyik gyanúsítottat, azaz Tasnádit. Őt és bűntársát jelentős értékre elkövetett orgazdaság bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vetté, és indítványozták előzetes letartóztatásuk elrendelését.

http://videa.hu/videok/24.hu/hirek-politika/orizetbe-vettek-tasnadi-petert-orgazdasag-peter-ZthpsatJEzDIA0jF

Valódi Hírek