Meggyilkoltak és felgyújtottak egy magyar házaspárt Belize-ben

Gyilkosság áldozata lett egy felismerhetetlenségig összeégett magyar házaspár Placencia közelében. Holttestükre a közép-amerikai Belize egyik autóútja mellett találtak rá, egy kiégett Fordban – írja a Bors.

A  helyszíni szemle során megállapították, hogy az autó egy lámpaoszlopnak ütközött, viszont a két holttest közül egyik sem ült a volánnál. A rendőrök gyanúja szerint a sofőr elmenekült a helyszínről.

A helyi sajtó szerint a házaspárt már a baleset előtt megölték, s utána gyújtották rájuk a kocsit. Tudni vélik azt is, hogy a pár üzleti ügyben járt Placenciában.

Egy felmérés szerint a festői

Belize a 6. legnépszerűbb magyar off­shore-célpont, és nagy ütemben emelkedik az ott alapított magyar érdekeltségű cégek száma.

Az országnak semmilyen kétoldalú hivatalos kapcsolata nincs Magyarországgal, még tiszteletbeli konzul sincs. Mint emlékezetes, innen hozták haza tavaly év végén Bróker Marcsikát.

Ezzel együtt Belize nagyon kemény hely, a világ harmadik legveszélyesebb országa: százezer emberből 44,7 esik gyilkosság áldozatául. Ennél csak Hondurasban és Venezuelában rosszabb a közbiztonság.

Valódi Hírek