Teljes őrület Tarlós logikája: Miért gondolja, hogy neki kell döntenie?

„Teljes őrület a főpolgármester logikája: miért gondolja, hogy neki kellene döntenie, amikor épp most gyűlt össze vagy kétszázezer aláírás, amivel azt akarják elérni az emberek, hogy ne Tarlós és politikustársai döntsenek, hanem ők.

Ha ennek ellenére mégis Tarlós és a háttérbe húzódó csendestársa, Orbán Viktor tényleg visszavonják a pályázatot, akkor tökéletesen semmibe veszik több százezer budapesti véleményét. Immár másodszor.

És ott van a másik oldal is. Tarlós Istvánt és a Fideszt azoknak az embereknek a véleménye sem érdekli, akik szeretnének olimpiát. Ne feledkezzünk meg róluk, nagyon sokan vannak a fővárosban és országszerte, az ő véleményük semmivel sem rosszabb vagy ér kevesebbet, mint az olimpiát ellenzőké. De a pályázat visszavonásának esetén a hatalom nekik is azt üzeni:

Nem érdekel, hogy mit gondoltok, vagy mit szeretnétek, mert majd mi, a ti pénzetekből élő öltönyös politikusok jobban tudjuk nálatok, hogy mi a jó nektek. Pardon, nekünk, a pillanatnyi hatalomtechnikai szempontok jól bevált képlete alapján élőknek.”

Fábián Tamás (Index)

Valódi Hírek