Hatalmas beégés: A kutyát nem érdekelte Orbánék „Stop Gyurcsány” petíciója

A lebőgés enyhe kifejezés.

Fábián Tamás, a Telex újságírója szúrta ki és fotózta le azt a szomorúan árválkodó Fidesz-aktivistát, aki a Blaha Lujza téri aluljáróban várta vigyázzállásban, hátha odamegy valaki hozzá aláírni a nevetséges „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” petíciót.

Mint azt a mellékelt ábra mutatja, szegény nagyon magányos lehetett egész nap.

Az úgynevezett „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” petíciót még a múlt héten harangozta be a Fidesz, a kormánytagok és fideszes képviselők pedig — köztük Hollik István — szerdán egész nap azon örömködtek, hogy az ország 300 pontján felálltak a standok, amelyek mellett — figyelem! —

a kormánypárti kétharmad aláírásokat gyűjt az ellenzék ellen.

Vélhetően az történt, hogy a szeptember elseji iskolakezdést próbálták meglovagolni az elsős színvonalú, teljesen értelmezhetetlen akcióval.

Elképzelhető, hogy ez a szint már az övéiknek is túl alacsony, legalábbis a Fábián által posztot fotó ezt támasztja alá.

Csak egy tipp, de a petíció elnevezésénél lehettek volna egy kicsit kreatívabbak is, a Stop Soros óta a „stop” szót már unja az ország.

Nézzük meg közelebbről, mit gondol a fiatalember a pillanatról, amikor elvállalta, hogy ott fog szobrozni naphosszat, de még nem tudta, hogy a kutya sem lesz rá kíváncsi:

Kissé pixeles, de megér még egy nagyítást:

 

Valódi Hírek