Makkal álmodik: Nógrádi György ukrán szépségkirálynő körbeadásáról fantáziálgat

Konzervatív-keresztényi szellemben menekültként befogadná a nőt, majd továbbadná a barátainak.

A Fidesz egyik saját márkás terméke, Nógrádi György kiakasztotta a tahógráfot: biztonságpolitikai előadásnak álcázott október végi könyvbemutatóján – aminek mi más lehett a témája, mint a migránsok – , menekültek befogadásán viccelődött. Azt mondta Karcagon, ő is szívesen befogadna egyet, ha az egy ukrán szépségkirálynő, akinek mondjuk megölték a férjét, aki történetesen ellenzéki politikus volt.

Két-három hétre befogadná, és szerinte a baráti köre is átvenné.

Hogy Nógrádi a barátai között tudhatja-e a mögötte ülő Fazekas Sándor, volt agrárminisztert, és így vele is megosztaná-e a nőt, az sajnos nem derült ki.

A 444 szerint – amely kiszúrta a fantasztikus előadást – Nógrádi az ukrán Anna Durickajára gondolhatott, Borisz Nyemcov meggyilkolt orosz ellenzéki politikus barátnőjére. Nyemcov egyébként orosz minszterelnök-helyettes is volt, de az ezeredfordulótól kezdve egyre többször bírálta az országban eluralkodó korrupciót és Putyint.

Borisz Nyemcov és Anna Durickaja (fotó: kurir.rs)

A pár három éve együtt sétált Moszkvában, amikor a politikust lelőtték, barátnője pedig sokkos állapotban hívta a mentőket. Az eset után három évvel Durickaja benevezett egy szépségversenyre. A merényletért egyébként öt csecsen iszlamistát ítéltek el.

(via 444)

Valódi Hírek