Komplett családok kerülhetnek az utcára egy csepeli munkásszállóból – Rezsi Szilárd, hol vagy?

Döbbenetes történet a Fidesz alelnökének kerületéből. Németh Szilárd, hol vagy?

Miközben a rezsibiztos afölött örömködik, hogy kígyózó sorok állnak Csepelen ételosztáskor (bővebben itt!), aközben elképesztő, ami a kerületben történik.

Minden előzetes figyelmeztetés nélkül számlázott ki plusz tíz nap bérleti díjat a lakóknak egy munkásszálló tulajdonosa, sokakat az utcára küldve ezzel a húzással – derül ki egy posztból a Csepeli angyalok Facebook-csoportban.

Voltak olyan családok is, akinek plusz 40 ezret kellett fizetniük, így az utolsó pénzüket költötték el; élelmiszerre, pelenkára már egyáltalán nem maradt nekik.

„Az extra számlázás azért történt, mert már nem elsejétől 31-ig lesz a számlázási időszak, hanem tizedikétől tizedikéig. Nem foglalkozott azzal a tulaj, hogy mekkora terhet rak egyes családok nyakába ezzel, részletfizetésre sem volt lehetőség”

– számolt be róla Katalin az adománygyűjtő csoportban, ahol mindenkit arra kért: próbáljon javítani a családok helyzetén, ha nem is anyagiakkal.

Forrás: Csepeli Angyalok

Azt írta:

„Pénzt továbbra sem gyűjtünk, de szükség lenne tartós élelmiszerre, főzni valóra, zöldség-gyümölcs is jöhet. Holnap lehetőség szerint be is gyűjteném, és még ki is vinném.”

Aki maga is segíteni szeretne a családokon, a fenti Facebook-csoportban megteheti. Katalin posztjában arra kérte az adományozókat, kommentben jelentkezzenek, mivel a privát üzenetek nem mindig jutnak el hozzá.

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek