Jogerős ítélet: Mégis bántalmazta Demcsák Zsuzsát a volt férje

Hétfőn ült össze a Fővárosi Törvényszék tanácsa, hogy jogerős ítélet hozzon Demcsák Zsuzsa és volt férje, Kiss József ügyében.

A TV2 műsorvezetője 2012-ben tett feljelentést a férfi ellen, aki bántalmazta, a per azóta húzódik.

Kiss Józsefet első fokon felmentették testi sértés, rongálás és lopás vádja alól, másodfokon azonban a testi sértés és rongálás ügyében is bűnösnek mondták ki.

A Bors információi szerint tegnap Demcsák ex-férjét jogerősen elítélték, büntetésként 480 ezer forintot, plusz a perköltségeket, körülbelül százezer forintot kell fizetnie. Ügyvédje kérésére mindezt tízhavi részletben teheti majd meg.

Demcsák Zsuzsa 2012 őszén tett feljelentést, a nyilvánosság pedig először Vujity Tvrtko nyilvános posztjából szembesülhetett azzal, milyen hónapokat tudhat maga mögött a Mokka műsorvezetője.

„Láttam, látom minden reggel a napszemüvegét, a szemét, a foltjait, a könnyeit. Sokszor kért segítséget, olykor az éjszaka közepén is. Néha rémisztő pillanatok szemtanúja voltam” – írta közösségi oldalán Tvrtko.

Demcsák azt állította, férje bántotta őt, és a laptopja is eltűnt. A rendőrség négy bűncselekmény gyanújával javasolt vádemelést. Demcsák a bíróságon úgy emlékezett, a férje ököllel megütötte őt. József szerint a részegen hazatámolygó műsorvezető mászott rá álmában, el kellett menekülnie otthonról, sérülése akkor keletkezhetett, amikor lelökte magáról.

A bíróság két évvel ezelőtt minden vádpont alól felmentette Józsefet, ezt követően Demcsák fényképet osztott meg a világgal, amin hatalmas monoklija van.

„Hol élünk, hogy nekem kell rettegnem? Ki véd meg engem? Ki véd meg minket? Ki segít?”

– kérdezte akkor Demcsák.

A fellebbezések következményeként a Fővárosi Törvényszék új elsőfokú eljárást kért, amelyben a férfit testi sértés és rongálás miatt bűnösnek mondták ki. Ezt hagyták helyben tegnap – jogerősen.

Valódi Hírek