Elszabadult a pokol Kiskunhalason: Elütöttek egy hároméves kislányt, betörték az érintett autó szélvédőjét a hozzátartozók

A kislány családja sokkot kapott a Kiskunhalas területén történt baleset következtében.

Sokkoló baleset történt Kiskunhalas városában

Elgázolt egy sofőr egy hároméves kislányt Kiskunhalason a Petőfi utcai tisztiklub előtt szombaton délután. A kislány megsérült; a mentők a baleseti ellátás után kórházba szállították.

A baon.hu úgy tudja, egy felügyelet nélkül közlekedő kislány futott ki az úttestre. A tisztiklubban éppen családi rendezvény zajlott, és a gyermekek az épület udvarában szaladgáltak. Valószínűleg onnan juthatott ki a kislány.

A baleset után mentőautó is érkezett, amely ellátta az erősen vérző kislányt. Ezután a szirénázó jármű kórházba szállította a gyermeket.

A baleset következtében szabadultak el az indulatok

Az eseményen a lány hozzátartozói annyira megbotránkoztak, hogy betörték a vétkes sofőr autójának szélvédőjét, illetve megrongálták a jármű egyik visszapillantó tükrét. A helyszínen tartózkodók tanúsága szerint a hozzátartozók kirohantak, majd

ököllel kezdték ütni az autót.

A jármű tulajdonosa feljelentést tett a rendőrségen.

Az ütközés után rendőrautó is érkezett, majd az indulatok csillapodását követően megkezdődött a helyszínelés. A baleset okait a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Időközben a kórházi kezelés során kiderült, hogy a gyermek 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Az is kiderült, hogy a kislány hirtelen felindulásból rongáló hozzátartozója megbánta tettét, és felajánlotta, hogy még a helyszínen rendezi a gépjárműben keletkezett anyagi kárt. Ez azonban végül mégsem történt meg.

(Képünk illusztráció)

Valódi Hírek