Vége a bujkálásnak: Előkerült Bese Gergő, sikerült mindenkit meglepnie

Egy ideje kerüli a nyilvánosságot, de most újabb fotó készült róla, ráadásul külföldön.

Ismert kegyhelyen látták a nemrégiben botrányba keveredett és a katolikus egyház által a szolgálat alól felfüggesztett Bese Gergőtírta meg a blikk.hu.

Bese Gergő „atya” visszavonult

Mint ismert: a volt dunavecsei plébános, fideszes sztárpap, akik egyebek mellett Orbán Viktor irodáját és a Megafon nevű fideszes hazugságközpontot is „megáldotta”, azzal bukott le szeptemberben, hogy melegorgiákra jár, amiről állítólag videófelvétel is készült.

Bese Gergő szeptember 7-én este egy videóban állt a nyilvánosság elé. Ebben nem sok szót fecsérelt arra, hogy az a sok hom0fób ocsmányság és álszent ájtatoskodás, amit az elmúlt években művelt, hogyan fér össze azzal, amilyen életmódot eközben titokban élt.

A férfi elpityeredve fejtegette, hogy

„11 évig Gergő atyaként vitt közelebb mindenkit az Úristenhez”,

mostantól Gergőként igyekszik ugyanezt tenni.

Most Medjugorjében tűnt fel, a kegyhelyen

A portál olvasója kapta lencsevégre Bese Gergőt, Bosznia-Hercegovina főleg horvátok lakta településén,

Međugorjében.

Mint ismert, Međugorje az elmúlt 4 évtizedben komoly keresztény kultuszhely lett. Nyáron ezrével özönlenek a fiatalok egy ott tartott keresztény nyári táborba, ősszel pedig zarándoklatok tartanak. Sokan érkeznek oda Magyarországról is, hiszen magyar nyelven is miséznek.

Bese Gergő vigyáz arra, hogy ne fotózzák

Bese az információk szerint meglehetősen nyugtalanul járkál a közösségben, feltűnően vigyáz arra, hogy ne készüljön róla fotó. Az október 23-i misére is csak az utolsók között, fejét lehajtva, napszemüvegben ment be.

Igyekszik kerülni az embereket és nem is a püspöki szálláson lakik, hanem a beszámoló szerint szállodában.

A Bese Gergőről készült fotót »»ITT«« nézheted meg.

Valódi Hírek