Tiborcz István megütötte a főnyereményt? Már a Magyar Postát is bekebelezi Orbán veje

A miniszterelnök vejének és a Magyar Postának a közös projektje tovább fogja tömni az Orbán család zsebét.

A miniszterelnök veje, Tiborcz István által ellenőrzött Waberer’s Csoport grandiózus logisztikai fejlesztést indított el Ecser térségében: egy hatalmas logisztikai bázist „fejleszt”, amelyet a Magyar Posta majd 2026-ban fog tőle megvásárolni.

Orbán busásan megfizeti családját, Tiborcz Istvánnak is csurran-cseppen

A postával kötött megállapodás mellett friss hír az is, hogy a kormány irodaházakat vesz 600 milliárd forintért a Tiborcz-körtől. Sőt, titkos tízmilliárdokat fizet nekik több naperőműért.

De mit is bizniszel Tiborcz a Magyar Postával?

A Válasz Online értesülései szerint a Magyar Posta készül felvásárolni Tiborcz Istvánhoz köthető Waberer’s Csoport ecseri logisztikai bázisát. A fejlesztés már zajlik.

A posta konkrétan a tőzsdei cégre bízta központi csomagfeldolgozójának kialakítását. Az ecseri létesítményt „a 2026 elejére tervezett kulcsrakész megvalósítást követően” vásárolja meg a Magyar Posta a Waberer’s Csoporttól. Tiborcz tehát a választások előtt még fog kötni egy óriási, tízmilliárdokra rúgó üzletet a Magyar Postával. Jól látszik tehát:

Orbán kormánya egyre szívósabban áll ki Orbán Ráhel családjának jólétéért

Az, hogy hirtelen ennyi mindent tesznek pénzzé, arra enged következtetni, Orbán körei felkészülnek a legrosszabbra. Úgy gondolhatják, a 2026-os választásokon akár bukhatnak is. Ezért biztosra mennek, és a bebetonozott ingatlanvagyont könnyen mozdítható, simán eltüntethető készpénzre váltják.

Valódi Hírek