Orbitális lebukás: Önmagát leplezte le az állami propagandagyár, ennyire még nem csináltak bohócot magukból

Hiába tapsolnak el a propagandagyár oltárán évi több mint ezer milliárdot, a hazugságok színvonala egyre zuhan.

A közmédiánál parancsba kapták, hogy megtolják a nemzeti konzultációnak nevezett, milliárdos Fidesz-kampányt. Mindent megpróbáltak, hogy teljesítsék kenyéradóik vágyait, de súlyos hibát vétettek.

Megpróbálták a hitelesség látszatát kelteni, de nem találtak egy hiteles embert, ezért a propagandagyár munkatársa vetette be magát

Az M1 Híradója szerette volna teljesen körbenyalni a nemzeti konzultációt, így a fideszes politikusok és a pártállami zsoldban lévő „szakértők” mellett meg akarták szólaltatni az utca emberét is, hogy a még mindig őket nézők számára kiegyensúlyozottnak tűnjön az amúgy 100 százalékosan irányított, propagandaszagú anyag. Sajnos nem sikerült. Ennyire elfogytak a Fidesz-hívek?

Az összeállítást készítő vidéki stáb

nem talált olyan „utca emberét„, aki a rogáni ukázt böfögte volna vissza,

így kénytelenek voltak a zalaegerszegi riportjaikat felvevő operatőrrel kamerába mondatni a fentről kiadott szöveget. Azt kellett elmondania, hogy milyen csodálatos az Orbán-kormány által belengetett lakástámogatási program, ami egyébként felégetné az emberek magányugdíjpénztári megtakarításait.

„Mindenféle segítség az jó segítség nekünk is, hiszen most a párommal éppen egy albérletben lakunk, és szeretnénk elindítani a saját életünket most már nagybetűsen”

– mondta el kényszeredetten a hazugsággyár alkalmazottja.

Itt látható a kamuból megszólaltatott tévés:

A Zalaegerszegi Televízió honlapján 444 rábukkant, hogy az ominózus riportban nyilatkozó Fábián Martin a csatorna műszaki munkatársa, Ez a helyi televízió szerződésben áll az MTVA-val, melynek értelmében rendszeresen készítenek anyagokat az M1 , az M2 , a DUNA TV, sőt az M4 és az M5 számára is a Zalaegerszegen és a megyében zajló eseményekről.

Nem most fordult elő először, hogy a propaganda „átlagpolgárként” használta fel az operatőrt

Két éve rajta keszetül illusztrálták, hogy mennyire népszerűek a zalaegerszegi kórházban regisztráció nélkül is igénybe vehető oltási alkalmak. Rogán rendszerében úgy látszik, a hazugság nem vész el, csak átalakul. És egyre rosszabb lesz.

(fotó: M1 Híradó/YouTube)

Kapcsolódó:

Borul a bili: Kiderült, mennyit tapsolt el Rogán Antal propagandagépezete

Erre várt a fél ország: Kocsis Máté „végre” bejelentette a legújabb nemzeti konzultációt

Valódi Hírek