Brutálisan összeverték a népszerű magyar olimpikon édesapját, éberkómába került

Dudás Miklós édesapja durva konfliktusba keveredett.

Dudás Miklós édesapja verekedés áldozata lett

Addig verték Dudás Miklós édesapját a támadói, amíg kómába nem került. A súlyos verekedés részleteiről az olimpiai bajnok kajakos számolt be a közösségi oldalán.

„A tegnapi posztot az ügyvédeim tanácsára levettem. Ennek oka hogy holnap a fókusz és a híradó is foglalkozik apa tragédiájával amit 6 boxoló okozott!

Apám 55 éves rokkant nyugdíjas, csak hogy tudjátok. Kómába fekszik miután egy benzinkúton lerohanták.

Kövessetek , mert addig nem állok meg amíg ezek a gyáva férgek börtönbe nem rohadnak a felbújtóval együtt”

írta közösségi oldalán szerdán este az olimpikon.

A férfit bokszolók verték össze

A story.hu-nak arról nyilatkozott Dudás, hogy augusztus 30-án történt mindössze néhány perc alatt az esemény.

Megállt két autó, kiszállt belőle hat bokszoló, és elkezdték rugdosni az 56 éves, rokkantnyugdíjas édesapámat. Amikor odarohantam hozzá, engem is ütöttek. Hallottam, ahogy apukám feje a betonba csapódva széttörik

– nyilatkozta megtörten.

A férfi azóta kómában fekszik, ráadásul időközben vérmérgezést és agyhártyagyulladást szenvedett, illetve vérmérgezést kapott. és 40 kilót fogyott. Megjegyezte, ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy elveszítette az apját, mert ha még ha a későbbiekben magához is tér, egész életében cselekvésképtelen marad.

Az anyja nem tudja feldolgozni a történteket

Ezzel együtt Dudás úgy érzi, az anyját is elveszítette, mert a történtek után képtelen folytatni az életét. A nő augusztus óta megállás nélkül sír és nyugtatókon él.

Másfél perc leforgása alatt tönkrement a családom. Az édesapámat lényegében megölték. (…) Bűnhődnie kell azoknak az embereknek, akik bokszolóként, mi több, azóta is kisgyerekek edzőiként tevékenykedve ezt tették az édesapámmal.

A verekedés egy pletykából indult. Dudás szerint egy nő a piacon azt terjesztette, hogy az apja megcsalja az édesanyját. A férfi megelégelte a szóbeszédet, és arra kérte a nőt, fejezze be a pletykálást. Ezután a nő ráküldte a testvéreit a férfire.

Írásban még egy békés megbeszélésről volt szó édesapám és a nő családja között, de úgy voltam vele, hogy azért jobb, ha vele tartok. Majd a benzinkútra érkezve egyszerűen lerohantak minket. Mindent vett a kamera, kérdés sincs, mi lesz ennek az ügynek a végkimenetele, de sajnos ezzel nem kapom vissza az apukámat

– közölte Dudás Miklós.

A sportoló megrázó bejegyzését >>ITT<< tudod megnézni.