Itt a vég: Orbán Viktor egy viskót vett magának (+fotók)

Felcsúton vett meg egy viskót a miniszterelnök.

Orbán Viktor ezúttal egy viskót vásárolt meg Felcsúton – írta meg hétfőn Hadházy Ákos független parlamenti képviselő. Úgy tűnik, a hatvanpusztai gigantikus birtokról maradt még „egy kis építőanyag” a viskóra is.

Házról-házra megveszi a falut Orbán Viktor?

Hadházy Ákos Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük alább:

„Képzeljék, ez a VISKÓ ORBÁN VIKTOR HÁZA.

Ez nem vicc, meglepődve láttam, hogy a felcsúti stadion mellett álló, jól ismert, kiglancolt »«parasztház« mellett megvették az utcában a két következő házat is. A stadion melletti, ismert dísznyaraló Lévai Anikóé.

A tulajdoni lapok szerint azonban Orbán apja még 2010-ben megvette az eggyel további, a miniszterelnök pedig 2013-ban a közvetlen szomszédos rozzant másikat. Előbbit már lebontották, de a gyerek viskója még áll.

A helyszín amúgy ennél is bizarrabb, mivel a viskó hátsó kertjét összenyitották az eddig meglevő nyaraló kertjével, majd hatalmas tájrendezéssel és kertépítéssel egy több, mint fél hektáros, teraszos elrendezésű elegáns parkot alakítottak ki filagóriával a tetején.

A lebontott ház helyén ugyanazok a méregdrága bazalt kockakövek vannak felhalmozva, amiből Hatvanpuszta útjai is készültek, így várhatóan lesz ott egy szép kocsibeálló is. (A műholdas képen még az építkezés látszik.)

Ottjártamkor megnyugodtam, nem Orbánnak kell a füvet nyírni, három kertész-cseléd gondoskodott helyette erről.

Úgy tűnik, nem tudják, mit kezdjenek a pénzünkkel… Vagy Hatvanpuszta túl kicsi lett… Vagy megmaradt egy kis anyag, és fel kellett használni.

Felcsútra amúgy egy külföldi újságírót kalauzoltam el megint, már sokadszorra, de mindig van min meglepődni, fogok majd még néhány szép dolgot megmutatni.”

(Hadházy Ákos / Facebook)

Valódi Hírek