Új hírek érkeztek a rákbetegségből lábadozó Katalin hercegnéről: Üzent minden érte aggódónak (+videó)

Az egész világ aggódott a kemoterápiás kezelésben részesülő Katalin hercegné egészségéért.

Újabb hírek érkeztek Katalin hercegnéről, aki megküzdött a rákkal. A kemoterápiát követően, az első munkanapján, szerdán üzent az érte aggódóknak.

Mi is hírt adtunk róla, hogy januári műtétje után rákos sejteket találtak a brit Katalin hercegné szervezetében. A királyi család tagjánál rögtön megkezdték a megelőző kemoterápiás kezelést. Állapotáról május elején férje adott hírt. Vilmos herceg egy jótékonysági rendezvényen vett részt Newcastle-ben, akkor kérdezték meg tőle, hogy van a felesége. A trónörökös közölte, neje és gyermekei is jól vannak.

Szerdán volt az első munkanapja a rákbetegség utáni felépülését követően Katalinnak

Katalin hercegnének kedden volt az első munkanapja a kemoterápiás kezelését követően. Most dolgozott először azóta, hogy kiadták a közleményt állapotának rendeződéséről. Eszerint szerencsére

tünetmentesnek mondhatja magát,

és nincsenek rákos sejtek a szervezetében – számolt be a Blikk.

Kilenc hónap telt el azóta, hogy bejelentették rákdiagnózisát. Katalin hercegné kitartó harca sikeres volt. Ebben az időszakban viszont sok mindent átértékelt az életében.

Hálás az érte aggódóknak a rákbetegségből lábadozó Katalin hercegné

A hercegné egy videóüzenetben mondta el, hogyan érzi magát:

„Ez az időszak mindenekelőtt arra emlékeztetett minket Vilmossal, hogy gondolkodjunk el és legyünk hálásak az élet egyszerű, mégis fontos dolgaiért, amelyeket oly sokan gyakran természetesnek veszünk: a szeretetért és azért, hogy szeretnek minket.

Most arra összpontosítok, hogy mindent megtegyek, amit tudok azért, hogy rákmentes maradjak. Bár befejeztem a kemoterápiát, a gyógyuláshoz és a teljes felépüléshez vezető utam hosszú, és továbbra is minden napot úgy kell vennem, ahogyan éppen jön.”

Valódi Hírek