Gyurcsány: Ne veszítsük el a felháborodás képességét!

Gyurcsány Ferenc DK-elnök közösségi oldalán üzent a Fidesz-rendszer elleni kiállásról.

A jobb élet lehetőségéért való küzdelem folytatásához nem szabad feladni a felháborodás képességét – erről írt közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke csütörtökön délelőtt. A pártelnök arra hívta fel a figyelmet, hogy a hazáért való küzdelemben szükség van a felháborodás belülről eltemetett képességére.

Gyurcsány Ferenc bejegyzését változtatás nélkül idézzük alább:

Felháborodás

Az kérdezik tőlem, hogy mi a dolgunk.
Hát megmondom: az, hogy ne veszítsük el a felháborodás képességét. Hogy minden pillanatban és minden gesztusunkban világos legyen: szerintünk jobb élet jár az embereknek annál, mint ami ma jut nekik. Ezért felháborodásunk megalapozott és jogos.
Okunk van felháborodni hazánk állapotán, vezetőinek tisztességtelenségén, a töméntelen lopáson, a manipuláció aljasságán, vagy éppen azért, mert az ország magányosabb, mint valaha.

Miért ne háborodnánk fel,

amikor vásári giccsé válik a politikai termékké tett állítólagos kereszténységük, amikor egyházi méltóságok egyházuk befolyását barterben cserélik el állami támogatásért?
A felháborodás az egyetlen erkölcsös fellépés, amikor embercsempészt, pedofil bűncselekményben érintett bűnözőt engednek ki börtönből, amikor a hatalom védett emberei szexuális bűncselekmények sorát követik el?
Háborodj fel, amikor egymás mellett látod a tüntetően pöffeszkedő, rabolt gazdagságot és a szorító szükséget, a megtörtséget, és amikor azt hallod, hogy szerintük ez így rendben van, sőt, Magyarország, a hazád így megy előre.

És mi van a felháborodás után?

Az abból fakadó, az abból táplálkozó küzdelem, a saját hazaszereteted vezérelte küzdelem a pokolfajzatok világa ellen.
Szabadítsátok fel magatokban a felháborodás eltemetett képességet, erejét!
Ez az első lépés egy jobb Magyarországhoz.
Valódi Hírek