Sztárban sztár: Megdöbbent Tóth Gabi az őt megformáló énekes előadásán (+videó)

Váratlanul reagált Tóth Gabi a Sztárban Sztár All Stars műsorában az őt alakító énekes előadására.

A műsor indulása előtt a szavazatok alapján még nem különösebben voltak kíváncsiak a nézők a „nagyonkeresztény” és „nagyonkonzervatív” énekesnőre. Peter Šrámek előadása viszont annál érdekesebb volt.

Tóth Gabiként énekelt a színpadon a Sztárban sztár All Stars szombat esti élő adásában Peter Šrámek. Az Átkozott nyár című dalt adta elő. A zsűri megdöbbent az előadáson és azt óriási tapssal fogadta. Most Tóth Gabi is megszólalt, elmondta, hogyan értékelte a szlovák származású énekes produkcióját.

Erre senki nem számított

Peter Šrámek azt mondta, hogy büszke arra, hogy Tóth Gabi dalát adhatta elő. Külön kiemelte, hogy szívvel-lélekkel adta elő a produkciót és bízik abban, hogy az énekesnő büszke lesz rá.

Tóth Gabi a Blikknek azt mondta, a Sztárban sztár történetében még senki sem utánozta őt olyan hitelesen, mint a szlovák származású énekes.

„Nagyon, meg is hatódtam, mert nem egy paródiát csinált belőle a Šramek úr, hanem tényleg elmélyült a dal mondanivalójában, amit megírtunk Zével, és nagyon-nagyon hálás vagyok neki, hogy nem kigúnyolta ezt a dalt, hanem komolyan vette”

– mondta, és elárulta, hogy fel is hívta telefonon az énekest, hogy elmondja neki, mi a dal háttere.

Bár többen alakították már őt a Sztárban sztár műsoraiban, szerinte eddig Šrámek volt a legjobb az utánzásában.

„Meg hát az van, hogy ez a dal nekem a legmélyebb és legkedvesebb dalom, szóval hogy ehhez nyúlt, nekem ez nagyon nagy boldogság” – mondta.

Videó:

Valódi Hírek