Megdöbbentő: Darazsak lepték el a gyerekszobát egy szolnoki család otthonában

Darazsak fészkeltek be egy szolnoki család otthonába.

Darazsak lepték el egy szolnoki család otthonát, pontosabban a gyerekszobát. Szerencsére Kornél épp nem aludt otthon, amikor a fullánkosok birtokba vették a helyiséget. A történtekről az édesanya, Dalma számolt be a Blikk-nek.

Mint mondta, a fia pár napot távolt töltött, amikor hazaért és benyitott a szobájába, rögtön kiabálni kezdett. Édesanyja azt hitte, a „tele van a szobám darázzsal” felkiáltás túlzó, rovarírtóval indult el a helyiség felé. Részletezése szerint amikor meglátta a tengernyi rovart, azt hitte, egy horrorfilmbe csöppent. A darazsak nyüzsögtek a szobában.

Dalmáék azonnal tárcsázták a tűzoltókat, azok a mentőket – az édesanyát éppen telefonálás közben csípte meg az egyik fullánkos. Bevitték a kórházba, ahol kiderült, a csípés szívritmuszavart okozott nála.

„Olyan volt az EKG-m, mint egy ákombákom gyerekrajz”

– fogalmazott a hírportálnak.

Rövidesen kiderült, hogy a mennyezet felett volt egy kaptár, amelyben több ezer darázs élt, azt pedig már csupán a tapéta tartotta, bármikor átszakadhatott volna. Kornél felidézte, éjszakánként hallott hangokat a fal mögül, de arra gondolt, biztos valamelyik háztartási berendezés zúghat.

A szakemberek szerint az ötszintes kaptárt hónapok óta – egyesek szerint évek óta – építették a fullánkosok.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek