Gyurcsány Ferenc: Varga Ferenc Szentes hőse (+videó)

Gyurcsány Ferenc a szentesi kórház osztálybezárásáról posztolt a közösségi oldalán.

Bezárt Szentesen a fül-orr-gége osztály, így a szülészet után egy újabb osztály nem fogad fekvőbetegeket – hívta fel rá a figyelmet múlt pénteki bejegyzésében Varga Ferenc. A Demokratikus Koalíció politikusa közölte, sehol sem látott az „intézkedésre” vonatkozó tájékoztatást.

Emlékeztetett, a közelmúltban éppen arra tettek ígéretet, hogy majd újranyit a szülészet is, erre bezárnak még egy osztályt. A politikus tudatta, még a nap folyamán kérdést nyújt be Pintér Sándor belügyminiszternek az újabb osztály bezárása miatt.

Kapcsolódó: DK: Megszűnt a fekvőbeteg-ellátás a szentesi kórház fül-orr-gégészetén (+videó)

Varga Ferenc hónapok óta küzd a Horváth Mihály Gimnázium drámatagozatáért, ezekben a napokban pedig éppen sokadszorra nekiindulva azért, hogy útját állja a szentesi kórház elsorvasztásának – mutatott rá friss Facebook-bejegyzésében a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc.

Megjegyezte, Orbán Viktorék kitalálták a betegágy, a kórterem nélküli kórházat, mostani újításuk pedig még merészebb:

az orvos nélküli kórházi osztály.

Alább idézzük Gyurcsány Ferenc bejegyzését

„A szentesi hős

Igen, Varga Feri városának hőse.

Hónapok óta ő küzd a Horváth Mihály Gimnázium drámatagozatáért, ezekben a napokban meg éppen sokadszorra nekiindulva azért, hogy

útját állja a városi kórház elsorvasztásának.

Tavaly év elején megszűnt a szülészet, most éppen az fül-orr-gége osztályt zárják be. Megy persze a hülyítés, hogy az, hogy ugyan nincs egyetlen ágy se, amelyen beteget látnának el, de a szakrendelés még működik, az pedig a kórházhoz tartozik, így nincs semmi látnivaló, ki mondta, hogy bezárt az osztály.

A Fidesz kitalálta a betegágy, a kórterem nélküli kórházat, mostani újítása, még merészebb: az orvos nélküli kórházi osztály.

Egy kisvárosban a politika elsősorban arról kell szóljon, amit Varga Feri csinál. Ő az igazi politikus Szentesen. Ő a remény, ő a cselekvés.”

(Gyurcsány Ferenc/Facebook/Nyugati Fény)

Valódi Hírek