Mit művel a fideszes nagyhal testvére? Százmilliókat szippantott fel, az indoklás egészen pofátlan

A fideszes képviselő testvére, Simon Barnabás is „ügyesen” pályázik.

Simon Miklós fideszes országgyűlési képviselő testvére, Simon Barnabás összesen 360 milliós forintnyi EU-s támogatást kapott – derítette ki Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Igen sikeresen pályázott az EU-s forrásokra Simon Barnabás

Úgy tűnik, Érpatak alpolgármestere, aki mellesleg jó rokoni kapcsolatokkal is rendelkezik, meglehetősen sikeresen pályázik az EU-s forrásokra.

Hadházy Ákos Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük alább:

„Simon Miklós országgyűlési KÉPVISELŐ TESTVÉRE ÖSSZESEN 360 MILLIÓ (!) FORINT EU-S TÁMOGATÁST NYALT FEL az elmúlt években.

Az egyéni vállalkozóként tengődő Simon Barnabás pl. 100 MILLIÓT KAPOTT VENDÉGHÁZ ÉPÍTÉSRE, DE HELYI AKCIÓCSOPORTOK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉRE IS felvett összesen 24 milliót (ilyenből két projekt is volt) és a mezőgazdasági vállalkozása digitalizációját is összehozta 35 millióból.

Simon Barnabás emellett a közért is fáradozik Érpatakon, alpolgármesterként szolgálja a közjót, amikor éppen nem pályázatokat ír. És persze küzd a Fideszért, az egyik képen látható, nem üzemelő, de fideszes propagandával kipreparált bolt is az övé

Simon Miklós igen jól járt

Simon Miklós egyébként jó testvér, mert – ahogyan korábban beszámoltam róla – Barnabáséval szinte megegyező összegű, 360 millió forintos támogatás cunamit szívtak egy faluval odébb, Nyírbogáton. Az ezekről szóló linkeket a kommentek közé teszem.

Közben persze teli szájjal ment a brüsszelezés… Nem tudom, hány példa kell még, hogy mindenki belássa: ameddig szabadon ellopható módon érkeznek EU-s támogatások, addig az csak a rendszer fenntartását szolgálja.

Barnabást már régebb óta be akartam mutatni Önöknek, amiről viszont eszembe jutott, az a nagyon furcsa betöréssorozat, ami most Simon Miklós körzetében kibontakozni látszik. A sajtó is írt róla, hogy több polgármesteri páncélszekrényt feltörtek és »iratokat vittek el«.

Úgy tudom, az eddig ismert betöréseknél is több helyen törtét ilyen sajnálatos eset – ami viszont arra tökéletes lesz, hogy ha esetleg a Simon-birodalom visszaéléseit érintő vizsgálatok indulnának az önkormányzatoknál, akkor lehet mondani, hogy a kért dokumentumokat saaaaajnos elvitte a cica…”

(Hadházy Ákos / Facebook)

Valódi Hírek