Megrázó videó: Elfogta a TEK a mosonmagyaróvári lányt, aki megkéselte a családját

A mosonmagyaróvári dohányboltban fogták el a késelő lányt.

Egy húszéves lány megkéselte szüleit Mosonmagyaróváron

Megírtuk, hogy egy húszéves lány szombaton megkéselte családtagjait Mosonmagyaróváron, majd a belváros felé vette az irányt, ahol további két embert megszúrt.

A helyiek megdöbbentek a tragédián: először egy mentőhelikopter érkezett, majd a Terrorelhárítási Központ (TEK) is kiszállt.

Az információk szerint a fiatal lány először az anyját és testvérét szúrta le otthonukban, mindkettőjüket 10-10 alkalommal. A családtagokat mentőhelikopterrel szállították kórházba. Nem megerősített információk szerint mindkét szülő állapota válságos.

Több embert is megsebesített

A lány tette után elhagyta a lakást, a Zichy Mihály utcában egy vele szembejövő sétáló embert is megszúrt, majd a Fő utcán található dohánybolthoz ért, amely előtt egy másik embert is megkéselt.

Ezt követően bement a dohányboltba, ahol állítólag fenyegetőzni kezdett. A boltos kirohant az üzletből, majd rázárta a lányra az ajtót.

A TEK egységei öt autóval érkeztek a helyszínre negyed 6 után.

Úgy tudni, az a lány követte el a késeléseket, aki augusztus 10-én este nyolc órakor tűnt el mosonmagyaróvári otthonából. Azóta nem érkezett vissza, életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen volt, és a rendőrség kereste.

A TEK elfogta a mosonmagyaróvári késelő nőt

A rendőrség a tettest a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával Mosonmagyaróváron egy dohányüzletben elfogták, és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették – közölte a hatóság.

Az elkövető elfogásáról készült videó >>EZEN A LINKEN<< érhető el.

(PoliceHungary/Youtube nyomán)

Valódi Hírek