Szívszorító: Itt volt Karsai Dániel vasárnap (+fotó)

A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő alkotmányjogász nagy focidrukker is.

Karsai Dániel köztudottan foci és Vasas-drukker, így igyekszik minél többször részt venni kedvenc csapata mérkőzésein. Így volt ez május végén és vasárnap ismét ellátogatott az Illovszky-stadionba.

Karsai Dániel egy Vasas meccsen május 26-án. Fotó forrása: Vasas FC Facebook

Vasárnap a Vasas-Kazincbarcika meccsen szurkolt kedvenc csapatának.

A lelátón vasárnap az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor is köszöntötte őt, aki a Vasas főszponzora is egyben.

Karsai Dániel vasárnapi posztját a legutóbbi meccsről változtatás nélkül közöljük:

„POSZT FOCIM V. – Miért jó Vasas drukkernek lenni?

Az egyik újévi, akarom mondani új szezoni fogadalmam, hogy a magam szerény eszközeivel hozzájárulok ahhoz, hogy a Fáy utcában teltházas meccsek legyenek. Nem kell aggódni, nem fogok pályára lépni.

Miért drukkoljunk a Vasasnak? Mert Vasas drukkernek lenni jó. Ha hiszik, ha nem, jó a csapat. A 90-es és 2000-es évek nézhetetlen focija már a múlté – az NBII-ben is. Szóval szigorúan közgazdasági alapon megéri meccsre járni, a pénzünkért jó focit kapunk. A stadionban továbbá jó a hangulat, a sör és sok a vonzó hölgy. Végül, de nem utolsó sorban, szerintem ne csak lakjunk Angyalföldön, hanem éljünk is. Ennek része a mindig frissen dobogó Vasas-szív.

A mai ellenfelünk a Kazincbarcika lesz. Tisztelt Kazincbarcika játékosok és szurkolók, tudom, hogy a borsodiak tökös legények, nagyapai ágon mi is putnokiak vagyunk. De ma reményeim szerint mi fogunk borsot törni a borsodiak orra alá.
Én ott leszek. Remélem minél több régi és új szorkoló társammal. A meccsre jegyek az alábbi linkre kattintva vehetők meg.
https://jegymester.hu/event-host/3018/vasas-fc

Mindenkinek nagyon szép napot és jó szurkolást kivánok Kazincbarcikától Budapesten át Párizsig.”

A meccs végül 2–2-es döntetlennel ért véget.

Az eredeti bejegyzést itt lehet megtekinteni:

(Dr. Karsai Dániel/Facebook)

Valódi Hírek