Megtalálhatták a 24 éve eltűnt Till Tamás földi maradványait

Till Tamás 2000 tavaszán tűnt el.

Megtalálhatták a 24 éve eltűnt Till Tamás földi maradványait. A nyilvánosságot Petőfi Attila vezérőrnagy tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatóján.

Törékeny, de önálló gyermek volt, akit azzal engedtek el az eltűnése napján, hogy elmehet a közeli vadasparkba, de 13 órára haza kell érnie – fogalmazott Petőfi Attila.

Amikor nem tért haza, a szülők bejelentést tettek a bajai rendőrségen. Körözni kezdték a kisfiút, bejárták az általa feltételezetten bejárt útvonalat, és keresték a barátoknál, ismerősöknél is – ismertette a történteket.

A 11 éves Tamás biciklivel indult el otthonából 2000 májusában, de sohasem ért haza. A sokáig gyanús eltűnésként kezelt ügyben egy idén júniusi információ hozta meg az áttörést, amely alapján egy bajai tanya melléképületében, a beton alatt elásva egy gyermek földi maradványaira bukkantak a hatóság emberei – olvasható a police.hu-n.

Mint részletezték, az eset körülményeit jelenleg szakértők vizsgálják, az ügyben emberöłés gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. Megjegyezték, a szakértőkre vár a feladat, de szinte biztosak benne, hogy Till Tamást találták meg.

Valódi Hírek