Méretes a zűrzavar a magyar utakon: Lezárásokra és kilométeres torlódásra figyelmeztették az autósokat

Baleset, torlódás, sávlezárás – tájékoztatta a közlekedőket az Útinform.

Lezárták az M6-os autópályát Százhalombatta közelében, miután a Budapest felé vezető oldalon egy autószállító tréler felborult – részletezte a honlapján az Útinform hétfőre virradó éjjel.

A baleset a pálya 24-es kilométerénél történt, a forgalmat a közelben lévő csomóponton le-, majd felterelik. A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának tájékoztatása szerint

a balesethez az érdi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

Mentő is érkezett a helyszínre – tették hozzá.

Baleset az M1-esen

Az M1-es autópályán, Budapest felé, a Grébics pihenő közelében összeütközött egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi. A 74-es kilométernél a külső sávot lezárták.

A torlódás több mint 4 kilométeres

az Útinform közlése szerint.

Emellett az M1-es autópálya, Budapest felé vezető oldalán, a 66-os és a 60-as kilométer között munkavégzés miatt lezárták a külső és a leálló sávot. A forgalmat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik – figyelmeztettek.

Mint írták, a 64-es kilométernél a Remeteségi pihenőhelyet lezárták. Tankolni előtte, a 94-es kilométernél található Concó-pihenőhelynél, vagy később a 43-as kilométernél, az Óbarok pihenőhelynél lehet – jegyezték meg.

Sávlezárás és torlódás a határ közelében

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon befejezték az aszfaltozást Inárcs és Ócsa között. A 34-es és a 29-es kilométer között megszűnt a forgalomterelés, ismét két sávon autózhatnak – ismertette az Útinform hétfőn reggel.

Mint tájékoztattak, Röszke irányába a terelés bontása elkezdődött, ezért

mindkét sávot lezárták.

A forgalom a leálló sávon halad, 1-2 kilométer hosszan tapasztalható lassulás.

(MTI/Útinform)

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek