Videóval: Súlyos bizonyítékkal állt elő a bántalmazó karateedző exbarátnője

Előkerült egy fotó a szolnoki kalandparkban kisfiút felrúgó Agócs Tibor karateedző kapcsán.

Mint megírtuk, a szolnoki kalandparkban hétéves kisfiút felrúgó karateedző az RTL-nek nyilatkozva „reagált” a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. által nyilvánosságra hozott megrázó felvételre. A videón az látható, amint Agócs Tibor felrúgja a kisfiút, majd hidegvérrel elsétál, és magára hagyja bántalmazott, védekezésre képtelen áldozatát.

Levelet írt a gyermekbántalmazó karateedző, Agócs Tibor

Beszámoltunk róla, hogy Agócs – nyaralását megszakítva – levelet írt a Tényeknek, és nemtetszését is kifejezte a róla készült riport miatt. Agócs tanítványáról is írt, aki nemi er*szakkal vádolja. Vele kapcsolatban azt állította,

„maga ajánlkozott fel neki kislányként” (?).

„Kirívó viselkedése és a karate szellemiségének, valamint a belső normarendszernek a folyamatos felrúgása miatt el kellett távolítani az egyesületből. Mindezek előtt többször tett ajánlatot, melyet többször, több szinten és stílusban visszautasítottam, mint párkapcsolatban élő”

– fogalmazott levelében Agócs, akinek áldozatai többnyire nevüket és arcukat nem vállalva mertek csak nyilatkozni, ugyanis közölték, hogy tartanak az esetleg következményektől, retorzióktól. Az ügyben nyilatkozók közül kizárólag Nádasi Adrienn vállalta arcát.

A bántalmazott kisfiú édesanyja cáfolta Agócs állításait

Az edző szombaton nyilatkozott az RTL-nek. Agócs tagadta, hogy bántalmazta tanítványait, és közölte: ügyvédjével jogi lépést tesz a „rágalmazók” ellen.

Agócs Tibor állította még, hogy „A TENYERÉN HORDTA” (?!) a kisfiút, akit a szolnoki kalandparkban felrúgott. Azt is mondta, „sajnálja”, hogy elvesztette Orbán Viktor bizalmát.

A bántalmazott gyerek édesanyja a csatornának közölte:

nem tud arról, hogy a karateedző a „tenyerén hordta” volna kisfiát azután, hogy kegyetlen módon bántalmazta.

Hozzátette: a történtek után már nem szeretné ilyen ember közelébe engedni a gyermekét, akiben mély sebeket hagyott az eset. Inkább pszichológus segítségét kérik – tette hozzá. Azt azonban hozzátette: elvárja Agócstól, hogy személyesen bocsánatot kérjen fiától.

„Engedni fogom, mert

szeretném, hogy Rolinak mondja meg, hogy ő semmi rosszat nem csinált, és ezt nem érdemelte”

mondta Tóthné Nagy Judit, a bántalmazott kisfiú édesanyja, aki már korábban beszélt róla, hogy kisfia magát hibáztatja a történtek miatt.

A karateedző volt barátnője fotóval bizonyította Agócs kegyetlenségeit

A bántalmazó edző volt barátnője az RTL Híradónak nyilatkozott az ügyben. Azzal vádolja Agócs Tibort, hogy rendszeresen verte, mindezt pedig egy korábban készült fotóval is bizonyította a csatornának. A fényképen

véraláfutások láthatók az áldozat arcán.

A nő elmondta, többször is megesett, hogy a férfi ököllel ütötte a fejét és a testét is, de volt olyan is, hogy a hajánál fogva rángatta ki az utcára.

Agócs áldozata azok után fordult ismét a nyilvánossághoz, hogy az edző a napokban megdöbbentő kijelentéseket tett a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazásról. A nő ezért úgy döntött, ismét megszólal az ügyben, ugyanis Agócs tagadta az általa elmondottakat, sőt, jogi lépéseket is kilátásba helyezett, közölve: rágalmazásért fel fogja jelenteni a nőt (?).

Videó:

Törölte a Facebook a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazásról készült videót

Megírtuk, hogy szombat délután törölte a Facebook a szolnoki kalandparkban történt sokkoló gyermekbántalmazásról készült felvételt, amelyet a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. tett közzé. Mint ismert, a videón az látható, amint Agócs Tibor – volt karateedző – felrúg egy hétéves kisfiút, majd elsétál, és magára hagyja a gyermeket.

Közlemény adott ki a Szolnoki Városüzemeltetési Kft.

„Sajnálattal értesítünk benneteket, hogy

a gyermekbántalmazást bemutató videónkat a Facebook törölte”

– közölte közösségi oldalán a Szolnoki Városüzemeltetési Kft.

Bejegyzésükben hangsúlyozták, hogy a felvétel eltávolítása miatt felülvizsgálatot kértek a Facebooktól.

„Felülvizsgálatot kértünk, mert hisszük, hogy a csend nem opció, és az áldozatok védelme mindannyiunk kötelessége”

– közölték.

„A feljelentést megtettük, nem engedjük, hogy az ilyen tettek következmények nélkül maradjanak.

Mint közösség, együttes erővel kell harcolnunk az igazságért és gyermekeink biztonságáért. Kérünk benneteket, hogy ha bármilyen bántalmazást tapasztaltok, ne habozzatok lépéseket tenni és segítséget kérni”

– írták.

A rendőrség nyomozást rendelt el

A rendőrség egyébként garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás ügyében – tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

„A cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi

jelenleg külföldön tartózkodik, ezért gyanúsítotti kihallgatására eddig nem kerülhetett sor”

– írták, hozzátéve: a szükséges és indokolt nyomozási cselekmények végrehajtására, a nyomozóhatóság által kijelölt időpontban kerül sor, amelyet követően frissítik közleményüket. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy más, illetve súlyosabb bűncselekmény megvalósult-e az ügyben.

Kapcsolódó:

Újabb csavar: Eltűnt a gyermekbántalmazó karateedző rémtetteiről készült videó

Fordulat: A hétéves bántalmazott gyermek édesanyja cáfolta a kisfiút felrúgó karateedző állításait (+videó)

Máris lépett a rendőrség a szolnoki kalandparkban gyermeket bántalmazó edző ügyében

FRISS: Nemi erőszakkal vádolja a kisfiút felrúgó szörnyeteget egy volt tanítványa (+videó)

Valódi Hírek